Dağlıca'da Üs Bölgesine Silahlı Saldırı (2) - Son Dakika
Güncel

Dağlıca'da Üs Bölgesine Silahlı Saldırı (2)

Hakkari VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI Hakkari Valiliği de Yüksekova'nın Dağlıca bölgesine yapılan PKK saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

30.06.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari Valiliği de Yüksekova'nın Dağlıca bölgesine yapılan PKK saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Dağlıca bölgesine 1 Mayıs 2015'ten itibaren bölücü terör örgütü mensupları tarafından muhtelif tarihlerde toplam 14 kez silahlı saldırı yapıldığı kaydedilen açıklamada, 17 Haziran günü Dağlıca Köyü'ne düşen havan mermisinin M.T. adlı kızın bacak, kol ve kulağından yaralanmasına neden olduğu belirtildi. Açıklamada teröristlerin son saldırısıyla ilgi şu bilgi verildi:

"29 Haziran 2015 günü saat 19.45 ve 30 Haziran 2015 günü saat 06.05'te bölücü terör örgütü mensupları tarafından Dağlıca Bölgesine havan ve doçka silahları ile saldırı düzenlenmiş olup, saldırı neticesinde havan mermilerinden bir tanesi köyün içerisine düşmüştür. Yapılan saldırılara meşru müdafaa amaçlı mevcut tüm ateş destek vasıtaları ile anında karşılık verilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bölgemizde meydana gelebilecek ve vatandaşlarımızın can ve mal kaybına sebebiyet verebilecek terörist faaliyetlere karşı kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dağlıca'da Üs Bölgesine Silahlı Saldırı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement