Dağlıca Saldırısında Yaralanan Asker: 3 Zırhlı Araç Havaya Uçtu - Son Dakika
Güncel

Dağlıca Saldırısında Yaralanan Asker: 3 Zırhlı Araç Havaya Uçtu

Dağlıca'daki hain saldırıda yaralanan askerlerden Tavaslı Jandarma Astsubay Çavuş Ömer İsi "Mayınlı saldırıda 3 zırhlı araç havaya uçtu." dedi.

07.09.2015 18:09  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, Dağlıca'daki mayınlı tuzakta şehit olan askerlerin isimlerinin açıklanmasını beklerken, Denizli'ye haber Van Asker Hastanesi'nden geldi. Hain saldırıda yaralanan askerlerden birinin Tavaslı Jandarma Astsubay Çavuş Ömer İsi olduğu ortaya çıktı.

2.5 AY ÖNCE DAĞLICA'DA GÖREVE BAŞLAMIŞ

Tavas'ın Alpa Mahallesi'nde ikamet eden Ömer İsi'nin, 2.5 ay önce Dağlıca'da göreve başladığı öğrenildi.

"ÜÇ ZIRHLI ARAÇ HAVAYA UÇTU"

Yaralı askerle telefonla konuştuğunu söyleyen Tavas'ın Alpa Mahallesi Muhtarı Mehmet Örki, Astsubay İsi'nin sağlık durumunun iyi olduğunu söylediğini belirtti. Muhtar Örki, şunları söyledi:

"Astsubayımızın durumu çok iyi. Van Asker Hastanesi'nden bugün taburcu olmuş. Kendisiyle telefon görüşmesi yaptım. Sağ kalçasından yaralanmış ve vücudunun bazı yerlerinde sıyrıklar oluşmuş. Bana, 'Mayınlı saldırıda üç zırhlı araç havaya uçtu. Durumum iyi ama şehitlere çok üzüldüm' diyerek fazla konuşamayacağını söyledi. Şehitlerimize çok üzüldük. Milletimizin başı sağ olsun. Hemşerimiz Ömer İsi'den aldığımız haber ise biraz olsun bizleri rahatlattı."

BİR ASKER DAHA YARALI KURTULMUŞTU

İki aracın patlatıldığı saldırı sırasında konvoydaki üçüncü araçta bulunan Ömer İsi'nin patlama sonrası açılan ateşte yaralandığı kaydedildi.

YARALI ASKERİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralı olarak ilk tedavisi Yüksekova'da yapılan ardından Van Asker Hastanesi'ne kaldırılan Ömer İsi'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Dağlıca Saldırısında Yaralanan Asker: 3 Zırhlı Araç Havaya Uçtu

Son Dakika Güncel Dağlıca Saldırısında Yaralanan Asker: 3 Zırhlı Araç Havaya Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • TÜRK: ne diyordu istiklal marşımızdaa: KORKMA! SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAKK... !!!! 156 42 Yanıtla
  • Chphdpkk..: Kökünüz gelsin hdpkk 115 57 Yanıtla
  • Batılı Kürt: Bu Olayın öcünü cümlesinden Misli ile almalısınız.İbreti Alem için.Allah Rızası için.Devlete Baş kaldıranın Katli Farz dır.Vacip tir.Doğuyu kimyasal gazla temizleyin,gelecek nesile bile ibretlik olsun.Devlete baş kaldırmanın cezasını karşılığı diye. 48 29 Yanıtla
  • Devre: Devrem gardaşım geçmiş olsun 72 4 Yanıtla
  • erol ayaz: şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum bu katliamı gerçekleştiren vatan hainleri kendi kanlarında bogulsun INSAALLAH 49 14 Yanıtla
  • Mardin47: En azindan kurtulan var sukur etmek lazim 57 4 Yanıtla
  • MEHMET: Geçmiş olsun kahrolsun pkk 50 11 Yanıtla
  • meçhul asker: milletçe başımız sağolsun. bir olalım, birlik olalım. 47 10 Yanıtla
  • ERDAL: VUR EMRİ BENCE EN İYİ MANTIK 37 9 Yanıtla
  • Deniz: Kurtuldu ama bir de ona sormak lazım kurtulmus mu ? Bedenine aldığı yaralar iyileşir ama psikolojisi ne halde acaba? Arkadaşları gözünün önünde şehit olmuş. O korkuyu yaşamış. Allah yardımcısı olsun 40 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement