Dağlıca Şehidi Astsubay Göçkün'ü, 10 Bin Kişi Uğurladı (2) - Son Dakika
Güncel

Dağlıca Şehidi Astsubay Göçkün'ü, 10 Bin Kişi Uğurladı (2)

Dağlıca Şehidi Astsubay Göçkün\'ü, 10 Bin Kişi Uğurladı (2)

Baba VE KARDEŞİ METANETLİ DURDU Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırıda şehit düşen 16 askerden Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze namazının kılınması ve helallik alınması ardından top arabasına kondu.

12.09.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baba VE KARDEŞİ METANETLİ DURDU

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırıda şehit düşen 16 askerden Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze namazının kılınması ve helallik alınması ardından top arabasına kondu. Ailesi başta olmak üzere cenazeye katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Anne Ayfer Göçkün ağlarken; baba Ferhat Göçkün ile kardeşi Ulaş Göçkün metanetlerini korudu.

KORTEJ EŞLİĞİNDE UĞURLANDI

Şehit Göçkün'ün top arabası tabutu, askeri bando ve kortej eşliğinde 3 kilometre uzaklıktaki Garnizon Şehitliği'ne hareket etti. Cadde ve sokaklar, ellerinde Türk bayraklarıyla cenazeyi uğurlamaya gelen Balıkesirlilerce dolup taştı. Halkın bir bölümü tören birliği ve askerleri alkışlarken; 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' ve 'Şehidim hakkını helal et bize' sloganları atıldı. Yeni Çarşı'dan Milli Kuvvetler Caddesi'ni takiben İstasyon Meydanı'na ulaşan Balıkesirliler, şehit Deniz Göçkün'ü Garnizon Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurladı.

'YAŞAYAN ŞEHİTLERDEN ÇELENK'

Ayrıca; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cenazeye çelenk gönderdi.

Maltepe Askeri Lisesi'nden gelen 'Yaşayan Şehitler' ve Yarbay Özgür Özdener'in 'Dağlıca kahramanları' adına gönderdiği çelenkler dikkati çekti. - Tabutu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dağlıca Şehidi Astsubay Göçkün'ü, 10 Bin Kişi Uğurladı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement