Dağlıca Şehidi Uzman Çavuş Osmaniye'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Dağlıca Şehidi Uzman Çavuş Osmaniye'de Toprağa Verildi

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK saldırısında 16 silah arkadaşıyla birlikte şehit düşen Uzman Çavuş Harun Saltalı, memleketi olan Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

12.09.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK saldırısında 16 silah arkadaşıyla birlikte şehit düşen Uzman Çavuş Harun Saltalı, memleketi olan Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesiyle şehit düşen 16 askerden biri olan Uzman Çavuş Hartun Saltalı için Kadirli ilçesi Çanakkale caddesinde tören düzenlendi. Şehit Uzman Çavuş'un bayrağa sarılı naaşı dualar ve tekbirlerle tören alanına getirildi. Şehit Uzman Çavuş Harun Saltalı'nın babası Yusuf Saltalı annesi Sultan Saltalı ve şehidin bazı yakınları tören alanında güçlükle ayakta durdu. Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından omuzlara alınan şehidin cenazesi askeri cenaze aracına konularak Kadirli Garnizon şehitliğine götürüldü. Yaklaşık 10 Bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından şehit Uzman Çavuş Harun Saltalı Kadirli Garnizon şehitliğinde dualarla defnedildi.

Cenaze törenine şehidin bazı silah arkadaşları,askeri ve idari yetkililer ve bazı milletvekilleri de katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dağlıca Şehidi Uzman Çavuş Osmaniye'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement