Dağlıca Şehitleri Ankara'da - Son Dakika
Güncel

Dağlıca Şehitleri Ankara'da

Dağlıca Şehitleri Ankara\'da

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör saldırısında şehit düşen 6 askerin cenazeleri Keçiören Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

08.09.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör saldırısında şehit düşen 6 askerin cenazeleri Keçiören Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayının kobra tipi iki askeri zırhlı aracın geçişi sırasında teröristler tarafından patlatılması sonucu 16 asker şehit olmuş, 6 asker ise yaralanmıştı. Dağlıca'da şehit düşen 6 askerin naaşları, saat 13.00'te Keçiören Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Etimesgut Askeri Havalimanı'ndan itibaren şehit askerlerin naaşlarını taşıyan cenaze araçlarına şehit yakınlarının araçlarının da bulunduğu sivil ve askeri uzun bir konvoy eşlik etti. Şehit yakınlarının bir bölümü ise cenazeleri Keçiören Adli Tıp Kurumu'nda bekledi.

Ankara Adli Tıp Kurumu'nda şehitlerin cenazelerine birbirlerine karışmamaları için ailelerinden kan örnekleri alınarak DNA testi yapılacak. Ankara'ya getirilen şehit Piyade Er Resul Coşkun, Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu, Piyade Er Muharrem Öksüz, Bakım Üstçavuş Okan Taşan, Bakım Uzman Çavuş Harun Saltalı ile Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün naaşları, işlemlerin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edilecek.

Keçiören Belediyesi ise Adli Tıp Kurumu bahçesine çadırlar kurarak, şehit ailelerine burada yiyecek ve içecek ikramında bulunuyor. Şehit yakınları için 3 ambulans sağlık görevlileriyle birlikte Adli Tıp Kurumu bahçesinde hazır bekletiliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dağlıca Şehitleri Ankara'da - Son Dakika


Advertisement