TSK: 16 Hedef İmha Edildi, 4 Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

TSK: 16 Hedef İmha Edildi, 4 Terörist Öldürüldü

TSK: 16 Hedef İmha Edildi, 4 Terörist Öldürüldü

Dağlıca ve Kuzey Irak'taki Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen hava harekatında 16 hedef imha edildi, 4 terörist de öldürüldü.

04.11.2015 12:42  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Dağlıca ve Kuzey Irak'taki Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen PKK'lı teröristlere ait mevzii, mağara, sığınak ve barınma alanlarına yönelik olarak icra edilen hava harekatı sonucunda toplam 16 hedefin imha edildiğini açıkladı. Hakkari Yüksekova'da ise devam eden operasyonlarda 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğü belirtildi.

YÜKSEKOVA'DA 4 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari Yüksekova'da devam eden operasyonda, 4 PKK'lı terörist ölü olarak ele geçirildi. Bölgede yapılan aramada bir Biksi Makineli Tüfeği ve 250 adet Biksi Makineli Tüfeği fişeği, 3 Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 2 el bombası, bir telsiz ve bir adet uyku tulumu bulundu.

ÇUKURCA'DA 2 PKK'LI TESLİM OLDU

Hakkari Çukurca'da PKK terör örgütünden kaçan 2 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

MARDİN VE KARS'TA 13 KİŞİ GÖZALTANI ALINDI

Mardin Nusaybin'de 10, Kars Digor'da 3 olmak üzere toplam 13 kişi, PKK terör örgütüne 'Yardım ve Yataklık Yapmak' suçundan gözaltına alındı.

SARIKAMIŞ'TA SIĞINAKTA 150 KİLOGRAM EYP ELEGEÇİRİLDİ

Kars Sarıkamış'ta icra edilen operasyonda, PKK terör örgütü tarafından kullanılan sığınakta; 2 büyük tüp ve 3 plastik bidon içerisinde yerleştirilmiş, patlamaya hazır vaziyette toplam 150 kilogram El Yapımı Patlayıcı, 6 adet elektrikli fünye, 4 top kablo (400 m), 1 adet akü, 5 adet büyük pil, bir çift araç plakası, muhtelif cins ve miktarda gıda, yaşam ve sağlık malzemesi ele geçirildi.

3 ADET EL YAPIMI PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Şırnak'ta 1, Batman Sason'da 1, Hakkari Şemdinli'de de 1 olmak üzere toplam 3 adet el yapımı patlayıcı, yapılan yol kontrol faaliyetleri esnasında bulunarak imha edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TSK: 16 Hedef İmha Edildi, 4 Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Turanlı aşireti : Aynen devam kafasını kaldırınca. İndirin AKP 18 1 Yanıtla
  • mokoko: 4 yetmez gayret gayret durmadan çifleşiyor bunlar çoğalmadan vurun bitirin. 16 1 Yanıtla
  • Ardahanli: Atilan bombaya yazik dagda fare gibi yasiyana verin fare zehirini kompile daglar temizlensin bu malr icin mili servet harcamayin degmez zehirleyin gitsin 15 1 Yanıtla
  • 44 MALATYA 44: Rabbim sayılarını arttırsın 15 0 Yanıtla
  • maho: SIĞINAĞI İMHA EDECEK YERDE TUZAK KURUP GELEN TERÖRİSTLERLE PATLATSALAR DAHA İYİ OLUR TOPTAN TEMİZLİK 11 2 Yanıtla
  • türkiye: türkiye topraklarında ne pkk.lı nede hdp ve chp li koyacaksın hepsinin kökünü kazıyacaksın. 8 3 Yanıtla
  • Ardahanli: Köklerini kaziyin bu hainlerin bu vatanda huzurdan baska birsey olmamali änce vatan asker milet elele 11 0 Yanıtla
  • Has müsüllnan: Yho yalana bak havada saldiriyor diyor 4 pkkli üldürmişız yoksa pilotlas dağa inmişler 2 8 Yanıtla 44 MALATYA 44: Haberi iyi oku bir kac kez oku dingil anlama özürlü 0 0
  • batman: 3 gündür 40 uçakla vuruyorsun 4 kişimi ölmüş yazık 1 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement