Dağlık ve Ormanlık Alana Helikopterlerle Bir Tabur Özel Eğitimli Asker Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Dağlık ve Ormanlık Alana Helikopterlerle Bir Tabur Özel Eğitimli Asker Gönderildi

Askerlerin Helikopterlere binişi - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otele düzenlenen saldırının ardından ormanlık alana kaçan darbeci askerleri arama çalışmaları devam ediyor Ekiplere takviye olarak özel eğitimli yaklaşık 300 asker Marmaris'e geldi İlçe stadında toplanan askerler, helikopterlerle 10'ar kişi halinde alınarak Marmaris ile Datça arasındaki ormanlık ve dağlık alanlara bırakıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerleri yakalamak için dağlık ve ormanlık alana helikopterlerle bir tabur özel eğitimli asker gönderildi.

22.07.2016 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Askerlerin Helikopterlere binişi - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otele düzenlenen saldırının ardından ormanlık alana kaçan darbeci askerleri arama çalışmaları devam ediyor

Ekiplere takviye olarak özel eğitimli yaklaşık 300 asker Marmaris'e geldi

İlçe stadında toplanan askerler, helikopterlerle 10'ar kişi halinde alınarak Marmaris ile Datça arasındaki ormanlık ve dağlık alanlara bırakıldı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerleri yakalamak için dağlık ve ormanlık alana helikopterlerle bir tabur özel eğitimli asker gönderildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otele düzenlenen saldırının ardından ormanlık alana kaçan askerleri arama çalışmaları devam ediyor.

Ekiplere takviye olarak Bornova 2. Jandarma Komando Tugay Komutanlığından araçlarla yola çıkan ve rütbelilerden oluşan özel eğitimli yaklaşık 300 asker, Marmaris'e geldi.

İlçe stadında toplanan askerler, helikopterlerle 10'ar kişi halinde alınarak Marmaris ile Datça arasındaki ormanlık ve dağlık alanlara bırakıldı.

İniş kalkış yapan helikopterleri, stadın etrafına toplanan vatandaşlar da ilgiyle izledi. Bazı vatandaşların marketten satın aldıkları soğuk suları askerlere dağıttığı görüldü.

Dağlık ve Ormanlık Alana Helikopterlerle Bir Tabur Özel Eğitimli Asker Gönderildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dağlık ve Ormanlık Alana Helikopterlerle Bir Tabur Özel Eğitimli Asker Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement