Daha Yeşil Bir Turgutlu İçin Palmiyeler Dikiliyor - Son Dakika
Yerel

Daha Yeşil Bir Turgutlu İçin Palmiyeler Dikiliyor

Daha Yeşil Bir Turgutlu İçin Palmiyeler Dikiliyor

Turgutlu Belediyesi’nin yıl boyu süren yeşil alan çalışmaları ilçenin simgelerinden biri olan ve sayıları arttırılan palmiye ağacı dikimleri ile devam ediyor.

21.07.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi'nin yıl boyu süren yeşil alan çalışmaları ilçenin simgelerinden biri olan ve sayıları arttırılan palmiye ağacı dikimleri ile devam ediyor. Bu kapsamda 50. Yıl Meydanında kuruyan ağaçlar yenileriyle değiştirilerek alan daha görkemli hale geldi.

Turgutlu Belediyesi, ilçenin simgelerinden biri haline gelen ve varlığıyla 50. Yıl Meydanına görkem katan palmiye ağaçlarından kötü durumda olanları yenileriyle değiştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı desteğiyle ilçeye gönderilen 50 adet palmiye ağacı, büyükşehir belediyesi ve Turgutlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince alana dikildi. Kuruyan ve kötü durumda olan mevcut palmiyelerin yenileriyle değiştirilmesi, 50. Yıl Meydanına çok daha güzel görüntülere sahne oldu.

Turgutlu Belediyesi olarak daha yeşil bir ilçe hedefine doğru ilerlediklerini ve bu noktada hem mevcut yeşil alanları korumaya hem de daha fazla yeşil alan oluşturmaya gayret ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Turgay Şirin, "50. Yıl Meydandaki betonun soğuğunu varlığıyla güzel bir görüntü oluşturan palmiye ağaçlarını koruyarak bertaraf ediyoruz. Periyodik bakımlarını yapmamıza karşın 50. Yıl Meydanında ve diğer bölgelerimizde zamanla kuruyarak bodur kalan ağaçları yenileriyle değiştirdik. Bu kapsamda büyükşehir belediyemizden destek aldık. Her iki belediye ekiplerimizin koordineli çalışmalarıyla alanda kısa sürede fark oluşturduk. İlçemiz adına desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daha Yeşil Bir Turgutlu İçin Palmiyeler Dikiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement