Dahot Halk Festivali 29 Ağustos'ta Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Dahot Halk Festivali 29 Ağustos'ta Başlıyor

Dahot Halk Festivali 29 Ağustos\'ta Başlıyor

Didim Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin (DAHOT) düzenlediği Didim 3. Uluslararası Halk Dansları Festivali, bu yıl 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Didim Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek.

26.08.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin (DAHOT) düzenlediği Didim 3. Uluslararası Halk Dansları Festivali, bu yıl 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Didim Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek.

Didim Uluslararası Halk Dansları Festivali'nin bu yıl üçüncüsü düzenleniyor. Didim Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin düzenlediği festivale, yurt dışından da gruplar katılacak. Didim Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (DAHOT) Başkanı İlyas Aydur, Didim 3. Uluslararası Halk Dansları Festivalini Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Didim Belediyesi'nin maddi katkılarıyla gerçekleştireceklerini söyledi. 29 Ağustos ile 02 Eylül tarihleri arasında yapacakları festivalde, DAHOT ekiplerinin yanı sıra yurt dışından gelen ekiplerin de danslarını sergileyeceğini bildiren Aydur "Bolu yöresi minikler, Adıyaman yöresi yıldızlar ve Aydın yöresi yetişkin gruplarımızın yanı sıra Rumelili Romanlar Derneği'nin Roman ekibi, Nazilli Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ve yurt dışından Ukrayna "Children's Theatre of Dance "Levenya" ile Yunanistan Okyrroi'i Samia grupları katılacaklar. Festivalimize tüm halkımız davetlidir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dahot Halk Festivali 29 Ağustos'ta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement