Daire Başkanı Büyükkarakurt'tan Başkan Kale'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Daire Başkanı Büyükkarakurt'tan Başkan Kale'ye Ziyaret

Daire Başkanı Büyükkarakurt\'tan Başkan Kale\'ye Ziyaret

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Selim Büyükkarakurt ve ekibi,Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti.

24.03.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Selim Büyükkarakurt ve ekibi, Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyaret etti.

Seçim öncesi verilen sözlerin arkasında olduğunu yineleyen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Bizler hizmet adına bu göreve talip olduk ve çok şükür halkın iradesi ile bugün hizmet vermekteyiz. Ben ve ekibim gece, gündüz demeden mesai gözetmeksizin yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek, gerekse Fen İşleri Daire Başkanıma ve Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm çalışan arkadaşlarıma buradan kendi adıma ve Cihanbeyli halkı adına teşekkür ederim" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Selim Büyükkarakurt da, "Bu kadar kısa sürede Cihanbeyli Belediyesi'nin kat ettiği yolu görmemek mümkün değil. Seçimlerden sonra yeni Büyükşehir Yasası ile belediyelerin yeni yapılanmasına Cihanbeyli Belediyesi'nin kolay ayak uydurduğunu, hatta epey bir mesafe almış olduğunu görmekteyiz" dedi.

Cihanbeyli'de çeşitli bölgelerde incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Mehmet Kale'den bilgiler alan Fen İşleri Daire Başkanı Selim Büyükkarakurt, daha sonra yapılan çalışmaları ekibi ile bizzat yerinde inceledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Bizler Cihanbeyli halkının güvenoyu ile ve siz değerli büyüklerimizin desteği ile alnımızın akı ile yürümeye devam edeceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daire Başkanı Büyükkarakurt'tan Başkan Kale'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement