Daka'dan Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Daka'dan Bilgilendirme Toplantısı

Daka\'dan Bilgilendirme Toplantısı

Van’ın Çatak ilçesinde Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Planlama Birim Başkanı Mehmet Emin Çakay başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

10.05.2016 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çatak ilçesinde Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Planlama Birim Başkanı Mehmet Emin Çakay başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çatak İlçesi için önerilen projeler hakkında detaylı bilgi veren DAKA Planlama Birim Başkanı Mehmet Emin Çakay; "Çatak bizim için çok önemli bir bölge. 11 çalışma arkadaşlarımızla beraber sizlerle birlikteyiz. DAKA tarafından 3 tür destek veriliyor. Bu yıl turizm ve eğtim projelerini ön plana alıyoruz. Öncelikli projelerin başında Van-Çatak-Habur Karayolu projesinin hayata geçirilmesi, Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık ve Doğa Festivalinin her yıl düzenli şekilde yapılması, Rafting Kayak Trekking gibi spor projeleri ile ilçenin turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi ilçenin kalkınması için çok büyük önem arz etmektedir" dedi.

Atatürk Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Belediye Başkanı Celalettin Bartu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, kurum amirleri, ilçe proje ekibi, STK'lar, lise ve ortaokul müdürleri katıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daka'dan Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement