DAKA'dan "Hakkâri Bilime Kanat Açıyor" Projesi - Son Dakika
Yerel

DAKA'dan "Hakkâri Bilime Kanat Açıyor" Projesi

DAKA\'dan "Hakkâri Bilime Kanat Açıyor" Projesi

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, "Hakkari Bilime Kanat Açıyor" projesi kapsamında 53 öğrenciyi Ankara'da bilim ve sanatla tanıştırmaya hazırlanıyor.

12.03.2015 14:48  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), "Hakkari Bilime Kanat Açıyor" projesi kapsamında 53 öğrenciyi Ankara'da bilim ve sanatla tanıştırmaya hazırlanıyor.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü "Hakkari Bilime Kanat Açıyor" projesi kapsamında Hakkari merkez başta olmak üzere Çukurca ilçesi ile Durankaya beldesinde eğitim görmekte olan ve çoğunluğu 5. sınıf öğrencilerinden oluşan 53 kişiyi Ankara iline götürerek bilim, sanat ve eğitim sevgisini kazanmaları amacıyla uygulama örneklerini yerinde inceleme fırsatı sunacağı belirtildi. İki grup halinde planlandığı ifade edilen proje kapsamında, birinci grubun daha önce Yüksekova, Şemdinli ilçeleri ile Derecik beldesinden 50 öğrencinin Ankara'ya götürüldü ifade edilirken, ikinci grupta yer alan öğrencilerin ise 12 Mart Perşembe günü Van'a karayolu ile ulaştıktan sonra Ferit Melen Havaalanı'ndan Ankara'ya hareket edecekleri öğrenildi. Öğrencilerin Anıtkabir, Eski Meclis Binası başta olmak üzere, Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve ODTÜ Bilim ve Teknoloji Müzeleri'ni gezeceği belirtildi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DAKA'dan 'Hakkâri Bilime Kanat Açıyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement