Dakota Johnson: Babam Yatak Sahnelerimi İzleyemiyor - Son Dakika
Magazin

Dakota Johnson: Babam Yatak Sahnelerimi İzleyemiyor

'Grinin 50 Tonu' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettiren Dakota Johnson, "Şükürler olsun ki babam filmi izlemedi, izlemeyi de düşünmüyor" dedi.

27.04.2016 16:43  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Grinin 50 Tonu'nun devam filmi 'Karanlığın 50 Tonu'nun çekimlerine Vancouver'da devam eden Dakota Johnson, Jamie Dornan'la olan yatak sahneleri hakkında konuştu.

"GERÇEKTEN SEVİŞİYOR DEĞİLİZ"

Jamie Dornan'la yeniden kamera karşısına geçen Dakota Johnson, "Sevişme sahnelerini çekerken gerçekten sevişiyor değiliz. Sadece öyle gibi yapıyoruz. Bazen bir sahnenin çekimi 7 saat sürüyor, mesela bugünkü çekim gibi... Bu pek rahatlatıcı değil, açıkçası çok da sıkıcı" ifadelerini kullandı.

"ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BABAM FİLMİ İZLEMEDİ"

Aktör Don Johnson ve aktris Melanie Griffith'in kızı olan Johnson, babasının 'Grinin 50 Tonu' filmini izleyip izlemediği sorusuna, "Hayır! Şükürler olsun ki babam filmi izlemedi, izlemeyi de düşünmüyor" yanıtını verdi.

"BANA FİLMDEKİ KARAKTER GİBİ YAKLAŞIYORLAR"

Filmdeki sevişme sahnelerinden sonra erkeklerin filmdeki karaktermiş gibi ona yaklaştığını belirten Johnson, "Bazı insanlar benim canlandırdığım karakter gibi bu tip şeylerle ilgilendiğimi düşünüyorlar. Ancak söz konusu bile değil. Oyuncuyum ve öyleymiş gibi yaparım. Sanırım bu herkesin başına geliyor. Film yapma konusunda takıntım var, sanırım sürekli bunu yapacağım. Ancak bazen hayatım çok boğucu hale geliyor, bunu o kadar yoğun hissediyorum ki hiçbir şeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor. Şu an, film yapmam gerektiğini biliyorum, ilerde ne olur bilemeceğim" şeklinde konuştu.

"TELEVİZYON İZLEYEMİYORUM"

Genç yıldız, ekranla da arasının iyi olmadığını vurgulayarak, "Televizyon izleyemiyorum. Neden böyle oldu bilmiyorum ama bu konu bana çok karmaşık geliyor. Herkesin izlediği ve konuştuğu şeyleri kaçırıyorum. Hadi izleyeyim bile diyemiyorum çünkü programlar bana çok uzun geliyor" dedi.

Dakota Johnson: Babam Yatak Sahnelerimi İzleyemiyor

Son Dakika Magazin Dakota Johnson: Babam Yatak Sahnelerimi İzleyemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakan: İzlesin belki hayatına bi katkısı olur... 0 2 Yanıtla

Advertisement