Dalaman'da Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Dalaman'da Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Dalaman\'da Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Dalaman Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Dalaman Belediyesi Toplantı Salonu’nda Dalaman Belediye Başkanı MUhammet Şaşmaz başkanlığında yapıldı.

05.10.2015 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Dalaman Belediyesi Toplantı Salonu'nda Dalaman Belediye Başkanı MUhammet Şaşmaz başkanlığında yapıldı.

Yapılan toplantıda Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Eylül Ayı içerisinde gerçekleşen önemli olaylar ile ilgili bir açılış konuşması yaptı.Ardından gündem maddelerine geçildi. Yapılan toplantıda 1.gündem maddesi olarak görüşülen Karacaağaç,Kayadibi,Kızılyaka,Sabunlu, Elcik,Taşbaşı,Bozbel,Gürleyk, Narlı ,Kavacık,Çöğmen ve Darıyeri Mahallelerinde 3402 Sayılı Kanunun 22.maddesinin 2,fıkrası(a) bendi hükümlerine göre yapılacak çalışmalarda görev alacak her mahalleden altı kişi olmak üzere bilirkişi tespiti yapıldı. Önerilen isimler oybirliği ile kabul edildi.

Görüşülen gündem maddelerinin sonunda Dalaman Belediye Meclis Toplantısı 16 Ekim saat 14'te toplanmak üzere sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman'da Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement