Dalaman Myo'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Dalaman Myo'da Mezuniyet Coşkusu

Dalaman Myo\'da Mezuniyet Coşkusu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Meslek Yüksekokulu’nun 14. dönem mezuniyet töreninde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

10.06.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Meslek Yüksekokulu'nun 14. dönem mezuniyet töreninde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

Mezuniyet törenine Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandal, Garnizon Komutanı Hv.İst. Alb. Murat Çol, davetliler ve öğrenci velileri katıldı. Törende öğrenciler adına konuşmayı okul birincisi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencisi Alperen Gündüz yaptı.

Dalaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Bülent Yorulmaz da, 1999 yılında kurulan okulun bu gün 14. Dönem mezunlarını verdiğini belirtti. Bu güne kadar toplam 919 öğrencinin mezun olduğunu ve 14. dönemde ise 277 öğrencinin daha mezun olduğunu kaydeden Yorulmaz, ikisi ikinci öğretim olmak üzere toplam 6 bölümde eğitim veren Dalaman Meslek Yüksekokulunun kontenjanı yüzde 100 dolduğunu ve her yıl 240 öğrencinin kayıt yaptırdığını kaydetti.

Mezuniyet töreninde Program birincileri Alperen Gündüz, Hıdır Acar, Hasan Besim Aksu, Aslıhan Pınar, Aslı Ağaya ve Hatice Yıldırım'a ve ayrıca Dalaman Meslek Yüksekokuluna katkıda bulunan Dalaman Yükseköğretim Kurumları Geliştirme Derneği'ne plaket verildi.

Mezuniyet Töreni Dalaman Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan müzik dinletisiyle sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman Myo'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement