Dalgın Vatandaşın Yaşattığı Bomba Telaşı - Son Dakika
Güncel

Dalgın Vatandaşın Yaşattığı Bomba Telaşı

Dalgın Vatandaşın Yaşattığı Bomba Telaşı

Eskişehir’de bir vatandaşın, durakta araç beklerken çay içmeye gidince yol kenarına bıraktığı çanta ve şemsiye polisi harekete geçirdi.

27.05.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bir vatandaşın, durakta araç beklerken çay içmeye gidince yol kenarına bıraktığı çanta ve şemsiye polisi harekete geçirdi. Bomba imha uzmanı olay yerine gelmeden sahipsiz bıraktığı eşyaların yanına gelen vatandaşın açıklaması, polisi de, çevredeki vatandaşları da rahatlattı.

Seyitgazi'nin Karapazar mahallesinde yaşayan Münip Yıldırım (61) minibüs beklemek için Odunpazarı Cumhuriyet bulvarı üzerindeki Mal Hatun heykelinin karşısındaki durağa geldi. Bir süre araç bekleyen Yıldırım, çanta ve şemsiyesini kaldırım kenarına bırakarak yakındaki bir yerde çay içmeye gitti. Otobüs ve dolmuş duraklarının yoğun olduğu yerden geçen vatandaşlar, yol kenarında sahipsiz duran eşyaları görünce bomba olabileceği endişesi ile durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, eşyaların çevresine şerit çekip vatandaşları uzaklaştırarak uzman ekiplerin gelmesini bekledi. Özellikle vatandaşların yoğun olduğu yerdeki bu gergin durum yaklaşık bir saate kadar sürdü. Uzaktan kalabalığı gören Münip Yıldırım eşyalarının yanına gelip, çanta ve şemsiyenin kendisine ait olduğunu belirterek durumu anlattı. Kimlik kontrolü yapan polis ekipleri, inceleledikleri eşyaları vatandaşa teslim etti, oluşturulan şeridi de kaldırdı. Böylelikle dalgın vatandaş yüzünden aksayan trafik ve polislerin telaşı sona ermiş ve çevredeki vatandaşlarda derin bir nefes almış oldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dalgın Vatandaşın Yaşattığı Bomba Telaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement