Dalyan Teknecilerinden Vali Güvençer'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dalyan Teknecilerinden Vali Güvençer'e Ziyaret

Dalyan Teknecilerinden Vali Güvençer\'e Ziyaret

Ortaca’nın Dalyan mahallesinde hizmet veren Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı (Dalko) Muhammet Aktaş, Ekincik Tekne Kooperatifi Başkanı Feridun Dalaman, Çandır Tekne Kooperatifi Başkanı Ümit Şahin Vali Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

10.06.2014 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca'nın Dalyan mahallesinde hizmet veren Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı (Dalko) Muhammet Aktaş, Ekincik Tekne Kooperatifi Başkanı Feridun Dalaman, Çandır Tekne Kooperatifi Başkanı Ümit Şahin Vali Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti. Kooperatif Başkanları ziyarette, bu yılki turizm sezonu için yaptıkları hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

Muğla'nın en önemli destinasyonlarından biri olan Dalyan Kanalları'ndaki turizm faaliyetlerinin daha iyi bir şekilde yürütülmesi için birlikte hareket etmenin önemine dikkat çeken Vali Güvençer: "Dalyan Bölgesindeki turizm faaliyetleri ile doğrudan ilgili Dalyan Tekne Kooperatifi, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi (Dalko), Ekincik Tekne Kooperatifi, Çandır Tekne Kooperatifinin turizm sezonunun açıldığı ilk günlerde özellikle kanal yönetimi ile ilgili görüş ve tekliflerini Valilik Makamıyla paylaşmasını eşgüdüm içinde çalışma açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda bu yıl ilk kez adımı atılarak dört kooperatifimizin mutlak suretle iş ve güç birliği yaptığını öğrenmiş olmak ilimiz açısından mutluluk verici. Dilerim bu yıl Dalyan'da beklenilenin üzerinde iyi bir turizm sezonu geçirilir" dedi.

Bu yıl Dalyan'da daha kaliteli hizmet vermek için tek tip tekne, branda ve boya kullandıklarını belirten Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin, "Kanaldaki sorunları ve çözüm yollarını Sayın Valimiz ile paylaşmak için bu iyareti gerçekleştirdik. Bu yıl Dalyan ve çevresinde kurulan dört kooperatifin başkanları olarak güç birliği oluşturduk. Bu birleşmenin ürünü olarak misafirlerimize daha kaliteli hizmet vermek adına kaptan ve rehberler için tek tip kıyafet uygulaması getirdik. Dalyan'daki kooperatifleri tanıtmak adına stantlarda yer alması için çeşitli kitaplar bastırdık. Hizmeti bir adım öne geçirmek ve görsel açıdan bir bütün sağlamak üzere tek tip tekne, branda ve boya kullandık" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalyan Teknecilerinden Vali Güvençer'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement