Muğla Ortacalıların, Tiyatro Keyfi - Son Dakika
Yerel

Muğla Ortacalıların, Tiyatro Keyfi

Muğla Ortacalıların, Tiyatro Keyfi

Muğla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının organize ettiği, "Beş Yıldızlı Rezalet" isimli tiyatro oyunu Ortaca'nın Dalyan mahallesinde sergilendi.

30.08.2014 15:59  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının organize ettiği "Beş Yıldızlı Rezalet" isimli tiyatro oyunu Ortaca'nın Dalyan mahallesinde sergilendi.

Yaklaşık beşyüz kişinin beğeniyle izlediği oyun ücretsiz olarak seyirciyle buluştu. Aralarında lise öğrencilerinin de bulunduğu oyuncular; Fatih Bulut, Şükrü Manas, Selin Özsu, Gizem Özenç, Nida Cerikli, Derya Kayalı, Ayşegül Öztürk, Nurgül Öztürk Sezim Akçan, Mehmet Manas, Emre Akad Duralı ve Mehmet Korkmaz'dan oluştu.

Dalyan'daki seyirci kitlesinden çok memnun olduğunu dile getiren oyun yönetmeni Ayhan İçöz; "Antik dönemlerden günümüze sanata ve kültüre ev sahipliği yapmış bir kentin, kültür mirasının onuru ve sorumluluğu ile sanatsal üretimine aralıksız devam eden bir yaşamı seçmek misyonuyla buradayız, bağrında antik tiyatroyu barındıran Dalyan'da oyun sergilemek bizler için ayrı bir sevinç yaşattı, Dalyan seyircisine alkışlarından ötürü teşekkür ediyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla Ortacalıların, Tiyatro Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement