Damada Düğün Öncesinde Yumurta Pişirme Testi - Son Dakika
Güncel

Damada Düğün Öncesinde Yumurta Pişirme Testi

Ordu'nun Ünye ilçesinde düğün için nişanlısını evinden alan damadı, gelinin yakınları yumurta pişirterek test etti.

29.09.2015 12:33  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye ilçesinde evlenmek üzere olan damat, gelinin yakınları tarafından yumurta pişirtilerek test edildi. Çınarlık Mahallesi'nde yaşayan İbrahim Yılmaz, evleneceği nişanlısı Elif Sezer'i düğün töreninin yapılacağı salona götürmek üzere Saraycık Hatipli Mahallesi'ndeki evinden aldı.

"TAM NOT ALMAZSAN KÖPRÜYÜ GEÇİRMEYİZ"

Gelin arabasıyla yola çıkan çiftin aracının önü, gelinin kardeşi Eyüp Sezer tarafından köprüye geldikleri sırada kesildi. Sezer, damattan beraberinde getirdiği piknik tüpü ve tavayla yumurta pişirmesini istedi. Talep karşısında şaşıran Yılmaz, "Bunu niye yapıyoruz?" diye sorunca, "Bizden tam not alamazsan köprüyü geçirmeyiz. Bugün, yarın kızımız hasta olursa nasıl bakacağını gözümüzle görelim" yanıtını aldı.

"BU DAMAT KIZIMIZA BAKAR"

Bunun üzerine piknik tüpüyle tavaya kırdığı yumurtayı pişiren Yılmaz, geline ikram etti. Kız kardeşinin yumurtanın tadını beğendiğini söylemesi üzerine Eyüp Sezer, "Yumurta güzel olmuş, bu damat kızımıza bakar" diyerek, gelin arabasının geçmesi için yolu açtı. Çift ve yakınları, daha sonra otomobillerle düğünün yapılacağı salona gitti.


Damada Düğün Öncesinde Yumurta Pişirme Testi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Damada Düğün Öncesinde Yumurta Pişirme Testi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement