Damat Adayı Baha'nın "Her şey Kurgu" İddiasına Cevap Geldi - Son Dakika
Magazin

Damat Adayı Baha'nın "Her şey Kurgu" İddiasına Cevap Geldi

Yayınladığı videoda Zuhal Topal'ın programındaki her şeyin kurgu olduğunu belirten damat adayı Baha'nın iddiasını nişanlanıp ayrıldığı gelin adayı Naz yalanladı.

20.01.2017 09:16  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzdivaç programından olaylı bir şekilde ayrılan damat adayı Baha, yayınladığı videoda sunucu Zuhal Topal ve ekibi hakkında çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Bu ifadelere gelin adayı Naz, cevap verdi.

OLAY ÇIKARDIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Baha'nın, gelin adaylarından Naz'ın yeni talibi Ali ile dans etmesine sinirlendiği ve program bitişinde olay çıkardığı öne sürülmüştü.

VİDEO YAYINLADI, HER ŞEYİ BİR BİR ANLATTI

Bu haberlerin ardından yayınladığı videoda programdaki her şeyin sahte olduğunu belirten Baha, "Biz Naz ile birbirimizi seviyorduk. Naz'ı Ali ile oyunun içine dahil ettiler. İnsan sevdiğini bu tür oyunlar içinde olmasını gururuna yediremiyor. Cuma gününe kadar süreceğini söylediler. Bitecek diye beklerken, o anki sahneyle karşılaştım" demişti.

NAZ, BAHA'NIN SÖZLERİNİ YALANLADI

Programdaki damat adaylarından Ali ile birlikte olduğunu belirten Naz, geçmişte birlikte olduğu kimseyle görüşmediğini, Baha'nın sözlerinin gerçek olmadığını söyledi.

Damat Adayı Baha\'nın "Her şey Kurgu" İddiasına Cevap Geldi

Son Dakika Magazin Damat Adayı Baha'nın 'Her şey Kurgu' İddiasına Cevap Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement