Damat, Düğün Sabahı Eşi Tarafından Dolandırıldı - Son Dakika
Güncel

Damat, Düğün Sabahı Eşi Tarafından Dolandırıldı

Adana'da çaycılık yapan Fatih Çakır isimli genç, evlendiği günün sabahında eşi tarafından dolandırıldı. Gelin, düğünde takılan takılarla kayıplara karıştı.

29.01.2015 12:07  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde bir şahıs, düğün sabahı eşi tarafından dolandırıldı. Düğünde takılan altın ve paraları alan gelinin kaçtığı iddia edilirken, damat eşinden şikayetçi oldu.

DOYASIYA OYNAYIP DANS ETTİLER

İddiaya göre, bir kamu kurumunda çaycılık yapan Fatih Çakır, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden A.M.M. (20) ile tanıştı. Bir süre sonra evlenmeye karar veren gençlerin 8 Ocak 2015 tarihinde Kozan Belediyesi tarafından nikahı kıyıldı. 24 Ocak'ta bir salonda düğün yapan çift, doyasıya oynayıp dans etti. Düğün sonu çift damadın kiralayıp döşettiği eve gitti.

KAHVALTIDAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTI

A.M.Ç., sabah kahvaltıdan sonra evdeki altın ve paraları alıp, kapıyı Fatih Çakır'ın üzerine kilitledikten sonra Osmaniye'nin Kadirli ilçesine kaçtı. Durumu ailesine anlatan Fatih Çakır'ın evine gelen annesi ve akrabaları, evdeki eşyalar ile altın ve paraların olmadığını gördü. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşi A.M.Ç.'den şikayetçi olan Fatih Çakır, dolandırıldığını söyledi.

"EVİMİZİ DÖRT DÖRTLÜK YAPTIK"

Yaklaşık bir ay önce bir arkadaşının tavsiyesi ile eşi ile tanıştığını söyleyen Fatih Çakır, "Eşyalarımızı aldık, evimizi dizdik, evimizi dört dörtlük yaptık. Evimizde hiçbir şeyimiz eksik değildi. Ama bunlar dolandırıcının tekiymiş" dedi.

"CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Cumartesi günü düğün yaptıklarını, düğünden bir gün sonra pazar günü eşinin kapıyı kilitleyerek düğünde takılan altın ve paraları götürdüğünü söyleyen Çakır, "Daha önce de aynı yöntemle Osmaniye, Kadirli ve Sumbas ilçelerinde dolandırıcılık yapmış. Yaklaşık olarak 15 bin liralık altın, yaklaşık 20 bin liralık da nakit paramız gitti. Bir an evvel yakalanıp cezalandırılmalarını istiyorum" diye konuştu.

Öte yandan, düğüne katılan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yaptığı konuşmada, "Yani iki tarafta bağırırsa iş karakolda biter, onun için karakolu hiç tavsiye etmem. Birbirinizi idare edin, nur topu gibi inançlı, ihlaslı evlatlar yetiştirin, hayırlara vesile olsun" demişti. Polis her yerde A.M.Ç.'yi arıyor.

Damat, Düğün Sabahı Eşi Tarafından Dolandırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Damat, Düğün Sabahı Eşi Tarafından Dolandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • neco: gece hakkını verseydin bari belki amorti ederdin altınları : 28 3 Yanıtla
  • wuppi: bir gece mala vurmanın bedeli 35 bin lira :) şaka bir yana o motor u bulup askeriyeye banyodan sorumlu yapıcan :) 23 1 Yanıtla
  • lo lo: bari gece iyi cakaydin 19 1 Yanıtla
  • recep ivedik: Buyuk ihtimale malada vurdurmamistir, cuma mubarek gun, sali sallanir poersembe perisandir, demistir bizim bu malada, mali vurdurmamistir 15 0 Yanıtla
  • LEWÇE: AYYY BARİ AKŞAM BİRŞEY YAPTINMI BARİ O KAR KALSAYDI YANINDA 10 2 Yanıtla
  • sadece gülerim: karının adı yazılmışta. evlenen adamın adı neden yazılmamış. 20 yaşındakine 40 yaşındaki düşer mi? elbet tokatlıyacak. tühhh 20 bin liraya bi siftah yapaydı barim :) 11 1 Yanıtla
  • Osmaniyeli deli: Kerizlerrrr olmasaaa yasanmaz Buuu kahbeeee dunyadaaaaa Yalanmiiiii brylerrrrr 2 10 Yanıtla
  • Kadıköylü: Adana da neden adam çıkmaz derler avratlarından bakacaksınız önce ALIN size numune bir örnek burdaki insanlar hiç bir şekilde değişmez Allah bu Adana denen ile hidayet verir inşallah 5 6 Yanıtla
  • ZaLaL: Yine aDANA :)))) 9 2 Yanıtla
  • Mahmut Turan: Ya bir tek Adana böylede sanki tüm memleket zem zem suyuyla yıkanmış.en çok alkol tüketilen,cinsel saldırı,dolandırıcılık,hırsızlık suçlarının işlenme sırasına bakın hiç ön sıralarda görebilecekmisiniz.memleketin adı çıkmış bi kere 7 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi
    16:24 Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

    Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 yılı 1. Dönem Olağan Genel Kurulu, öğretmenevinde gerçekleştirildi. Toplantıda, görev süreleri dolan encümenlerin yerine yeni encümenler seçildi. Birlik başkanı Kaymakam Şafak Gürçam, daha önce görev alanlara teşekkür ederek, amaçlarının köylerde yaşayan vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek olduğunu belirtti. Yapılan seçimde İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Basri İnan ve Akın Yağız Demirelli, köy muhtarları Muhittin Çakır ve Yavuz Çarıkçı göreve getirildi. Toplantı sonunda muhtarların sorun ve talepleri dinlendi.

  • Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı
    16:21 Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı

    Eskişehir'in Yunusemre Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, yaklaşık 700 kişinin katılımıyla Yunus Emre Türbesi'nde yağmur duası yaptı. Tarımla uğraşan vatandaşlar, Allah'a yağmur yağması için dua etti. Dua sonrası mahalleli tarafından imece usulü yapılan etli pilav cemaate ikram edildi. Mahalle muhtarı Ali Acar, katılan vatandaşlara teşekkür etti.

  • Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı
    16:21 Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Yozgat'ın Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerinde hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 konut, 8 cami, 2 minare, 14 ahır hasar gördüğüne dair talebin geldiğini söyledi.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • Ordu'daki Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi bir yılda 350 bin kişiyi ağırladı
    16:18 Ordu'daki Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi bir yılda 350 bin kişiyi ağırladı

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in öncülüğünde yapılan çalışmalar sonucunda Ordu'da inşa edilen Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi, geçen yıl nisanda ziyarete açıldı. Gemi ve müze, bir yılda 350 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı
    16:15 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentte düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı. Başkan Köksal, fuarın şehir ekonomisine can suyu olmasını temenni etti.


Advertisement