Damatlık Almaya Gittiler, Mercedes Kazandılar - Son Dakika
Güncel

Damatlık Almaya Gittiler, Mercedes Kazandılar

Damatlık Almaya Gittiler, Mercedes Kazandılar

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinden damatlık almak için Tekirdağ’da bir alışveriş merkezine gelen nişanlı çift, katıldıkları çekilişle evlilik sonrası son model Mercedes kazandı.

28.11.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinden damatlık almak için Tekirdağ'da bir alışveriş merkezine gelen nişanlı çift, katıldıkları çekilişle evlilik sonrası son model Mercedes kazandı.

Tekire Alışveriş Merkezi'nin 7. yılı dolayısıyla hediye kazananları belirlemek için tören düzenlendi. Ali Tınaz'ın sunduğu çekiliş gösterisinde tablet bilgisayar, küçük ev aletleri gibi çok sayıda hediye dağıtıldı. Noter huzurunda düzenlenen çekilişte, ajans yetkilisi İskender Ağçiçek, çekiliş kurallarıyla ilgili bilgi verdi. Çekilişi, yapanlardan biri de geçen yılın Mercedes kazananı Cemal Kazak oldu. 30 Temmuz-22 Kasım tarihleri arasında her 100TL'lik alışverişe Mercedes çekiliş kuponu verilen kampanyada talihli, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinden çıktı. 103 bin 15 kişinin katıldığı çekilişte mutlu sona yeni evli çift kavuştu.

Noter huzurunda yapılan Mercedes çekilişinin kazananı, özel bir firmada işçi olarak çalışan Halil İbrahim Çakır oldu. Sunucu Ali Tınaz tarafından telefonla aranarak Mercedes kazandığının müjdesi verilen talihli Halil İbrahim Çakır, eşi Büşra ile birlikte Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinden yarım saat sonra Tekirdağ'a geldi. Eşiyle birlikte sahneye çıkan Çakır, otomobili yeni evlendiği eşi Büşra Çakır'a hediye edeceğini söyledi. 15 Ağustos 2015 tarihinde evlenen çift, bu çekilişe evlilikten kısa süre önce Tekirdağ'a gelerek, Tekira'da yaptıkları damatlık alışverişi vesilesiyle katıldıklarını, çok mutlu olduklarını söyledi.

Çakır çifti, kazandıkları Mercedes'in anahtarını Tekira Genel Müdürü Serkan Subay'dan aldı. Kazandıkları lüks arabanın yanına gelen çift, büyük bir mutlulukla Mercedes'e bindiler.

Serkan Subay, talihli çifte anahtarı teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, "Mercedes kampanyamız sonunda bu seferki talihlimiz Lüleburgaz'dan oldu. Talihli çift Lüleburgaz'dan geldiler, teşekkür ediyoruz. Mutluluğumuza ortak oldular, inşallah hayırlı bir hediye olur. Yeni evlenmişsiniz, kazasız, belasız kullanmanızı diliyorum" dedi.

Talihli Halil İbrahim Çakır ise "Çok heyecanlıyım, Tekira'ya gerçekten çok teşekkür ederim. Aklımın ucundan geçmezdi ama bugün güzel bir sürpriz yaptılar bize" diye konuştu.

Büşra Çakır da, atanmayı bekleyen Türkçe öğretmeni olduğunu belirterek, "Çok heyecanlıyız, katıldığımızda daha evlenmemiştik. Evlilik sürecindeydik, şu an evliyiz, bize evlilik hediyesi oldu. Mutluyuz, hala inanamıyoruz, çok teşekkür ederiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Damatlık Almaya Gittiler, Mercedes Kazandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement