Damatsız Düğün Yaptı - Son Dakika
Güncel

Damatsız Düğün Yaptı

"Düğün için damat şart değil" diyen coğrafya öğretmeni Özlem Yet, Kocaeli'de görenleri şaşkına çeviren bir düğüne imza attı.

27.06.2014 11:07  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit İlçesi'nde Sabancı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde coğrafya öğretmeni olarak görev yapan 38 yaşındaki Özlem Yet, eşine az rastlanır bir düğüne imza attı. Özlem öğretmen, Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nin bahçesinde "damatsız düğün" yaptı.

DAMAT DIŞINDA HER ŞEY TAMAMDI

Damat dışında hiçbir eksiğin olmadığı düğün için bütün detaylar planlandı. Arkadaşları süsledikleri gelin arabasıyla Özlem Yet'i evinden alarak kuaföre götürdü. Burada saçı ve makyajı yapılan Özlem öğretmen hayalini kurduğu gelinliği giydikten sonra gelin arabasına bindi. Gelin arabasıyla düğünün yapılacağı tesise giden gelin, davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.

MUTLULUKTAN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Düğün törenine katılanları davetlileri tek tek selamlayan ve masaları dolaşan Özlem öğretmen, mutluluktan gözyaşı döktü.

Nikah defterine imza atmayıp, damadın ayağına basmasa da gelinlik giymeyi çok istediğini söyleyen Özlem Yet, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum." dedi. (Kaynak: Milliyet)

## 132758##
Damatsız Düğün Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Damatsız Düğün Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • DAMAT: Yazik evde kalmis kizlarin yeni eglencesi damatsiz düğün : 29 3 Yanıtla
  • Yaşar Çavuşoğlu: Allah kurtarsın ne diyim. Bide öğretmen buna çocuklarını okutan veliler ne yapsın 24 8 Yanıtla
  • kompilebitiyiz: bu ve bunun gibi insanlar memlekette makam mevkii meslek sahibi olur, aklı başında zeki karakterli insanlarımız sürünür ne yazık ki 28 3 Yanıtla
  • hava: Yorum yapmaya bile gerek yok ama insan dayanamiyor ne oluyor bize milletimize bu ne sacmalik hemde ogretmen bir hanimefendi bu rezalete imza atti olacak is degil kendinize gelin ulkeyi iyi bir yerlere getirmek icin ugrasan yok ama rezil etmek icin yarisan cok 15 5 Yanıtla
  • dul adam: son yıllarda gördüğüm en zekice hareket,gelin hanımı gönülden kutluyorum,şimdi evinde kendini evlenip boşanmış bir kadın olarak hissedecek,2. evliliğinde çok dikkatli olacak. 16 4 Yanıtla
  • MURAT: VAH VAAHH, PEK DE ENDAMLIYMIŞ.. ALLAH AKILDAN YOKSUN BIRAKMASIN KİMSEYİ ... 18 2 Yanıtla
  • DOKUZUNCU KÖY: eeeeee o iş ?????????? 18 2 Yanıtla
  • oguz: Senin ben kafana tukureyim hayatimda ilk defa senin gibi aptal birisini gordum:D 13 6 Yanıtla
  • e-damat: buluğ çağına gelmemiş .damadın ne işe yaradığını bilmiyor herhal ...o hala evcilik oynuyor :) 13 4 Yanıtla
  • esra: A aaaa şaştım kaldım valla deli çeşit çeşit 16 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement