Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yöneticilerinden Rektör Şimşek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yöneticilerinden Rektör Şimşek'e Ziyaret

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yöneticilerinden Rektör Şimşek\'e Ziyaret

Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Ergin Durgun ve beraberindeki heyet, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

29.09.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Ergin Durgun ve beraberindeki heyet, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette bölgede yapılan yatırım ve faaliyetler ile Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nin durumu, öğrencilerin uygulamasına yönelik Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile yapılacak işbirliği görüşüldü.

Ziyarette, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Ltd. Şti. Hayvan Hastanesi Uzman Veteriner Hekimi Alper Dalgıç, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Birlik Müdürü Veteriner Hekim Ferhat Aşıcıoğlu ile Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Gönülol da bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yöneticilerinden Rektör Şimşek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement