Vodafone'dan Abonelerine Yurt Dışı Fırsatı - Son Dakika
Güncel

Vodafone'dan Abonelerine Yurt Dışı Fırsatı

Vodafone Red'liler tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve internetlerini "Her Şey Dahil Pasaport" ile yurt dışında da kullanabiliyor.

26.02.2015 11:56  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Red'liler tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve internetlerini "Her Şey Dahil Pasaport" ile yurt dışında da kullanabiliyor.

Vodafone açıklamasına göre, Vodafone Red'liler sömestir tatilinde yurt dışında iletişim kurdu ve "Her Şey Dahil Pasaport" ile Türkiye fiyatlarıyla iletişim ihtiyaçlarını karşıladı.

Sömestir tatili boyunca yurt dışına seyahat eden Vodafone Red'liler, 23 Ocak ile 8 Şubat tarihleri arasında toplam 885 bin dakika konuştu, 2,26 milyon MB internet kullandı ve 167 bin SMS gönderdi. Ayrıca Vodafone Red'liler sömestir tatilinde Türkiye'den yurt dışına 5 milyon 790 bin dakikalık arama yaptı. Vodafone Red aboneleri sömestir tatilinde 2,4 milyon liralık tasarruf avantajı sağladı.

"Her Şey Dahil Pasaport" hizmetiyle Vodafone Red'liler yıl boyunca 23 ülkede Türkiye'deymiş gibi tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve internetlerini kullanabiliyor.

"Her Şey Dahil Pasaport" hizmetinin geçerli olduğu 23 ülke arasında ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni Zelanda, Yunanistan bulunuyor.

Vodafone'lular ayrıca 4G'nin hizmete alındığı 41 ülkede yarının internet teknolojisini bugünden kullanma fırsatını buldu. 4G'yi destekleyen telefonuyla yurt dışına çıkan Vodafone'luların 4G "YURTDISI" yazıp 7048'e göndermesi yeterli oluyor.

"Her Şey Dahil Pasaport"un, Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi ile abonelerin yurt dışındaki dakika, SMS veya internet kullanımı otomatik algılanıyor. Kullanım yapılmadığı günlerde aboneye bir ücret yansıtılmıyor. Eğer dakika, SMS veya internet kullanımı yapılırsa günlük 9,90 lira kullanım ücreti alınıyor ve Vodafone Red'liler tarifelerindeki dakika, SMS ve hatta internet haklarının tamamını tıpkı Türkiye'deymiş gibi özgürce harcayabiliyor. Ayrıca yurt dışında aboneler tarifelerini aştığında dakika, SMS ve internet kullanımlarında da yurt içi paket aşım fiyatları üzerinden ücretlendiriliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Red dünyasında uçtan uca iletişim hizmetlerine ek olarak yurt içi ve yurt dışı fiyat ayrımını ortadan kaldırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Vodafone Red'liler yıl boyu olduğu gibi sömestir tatilinde de yurt dışında 23 Vodafone ülkesinde tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti özgürce sanki Türkiye'deymiş gibi kullandı. Ayrıca global dolaşım iş birliklerimizle 41 ülkede yarının teknolojisi 4G internet hızına bugünden erişebildiler. Vodafone Red dünyasında yurt dışında fatura endişesini ortadan kaldırırken, abonelerimizin aile ekonomisinde de maliyet avantajı elde etmelerini amaçlıyoruz. Sömestir tatilinde de abonelerimiz yurt dışı kullanımlarında 12,4 milyon liralık tasarruf sağladı. Abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran fırsat ve sürprizler sunmayı sürdüreceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vodafone'dan Abonelerine Yurt Dışı Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement