Dan Bilzerian'ın Avustralyalı Rakibinin Verdiği Parti Kötü Bitti - Son Dakika
Magazin

Dan Bilzerian'ın Avustralyalı Rakibinin Verdiği Parti Kötü Bitti

Dan Bilzerian'a rakip olarak gösterilen Avustralyalı Travers Beynon tarafından verilen partiye katılan kadınlardan 3'ü hastanelik oldu.

06.12.2016 12:21  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Instagram'da paylaştığı pozlarla, 'fenomen' Dan Bilzerian'a rakip olarak gösterilen Avustralyalı Travers Beynon'ın geleneksel partisine katılanlar hastanelik oldu.

AŞIRI DOZDA ALKOL VE UYUŞTURUCU ALDILAR

"Candyman" olarak tanınan Beynon'ın Queensland'deki malikanesinde düzenlenen partiye katılanların aşırı dozda alkol ve uyuşturucu nedeniyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi.


ÜÇ GENÇ KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Cinsel ağırlıklı bir teması olan geleneksel partinin düzenlendiği malikaneden sabahın ilk saatlerinden itibaren acil arama aldıklarını belirten sağlık ekipleri, yaşları 19, 23 ve 20 olan üç genç kadının hastaneye kaldırıldığını belirtti.


ALTI AYRI ARAMA YAPILDI

Yetkililer, Beynon'ın Queensland'deki Candyshop adlı malikanesinden sadece saat 7.40 ile 11.00 arasında altı ayrı arama aldıklarını açıkladı. Yetkililerin verdiği bilgiye göre 19 yaşındaki genç kadın malikanenin dışında bulundu.


YEDİ TANE AMBULANS GİTTİ

Hastaneye kaldırılanlar arasında bulunan 21 yaşındaki bir genç kadının baş ve boyun ağrısından şikayet ettiği ve dans ederken düştüğü belirtildi. Çılgın parti sonucunda Travers Beynon'ın malikanesine tam yedi tane ambulans gittiği açıklandı.

Travers Beynon'ın görkemli yaşamından kareler;

Dan Bilzerian\'ın Avustralyalı Rakibinin Verdiği Parti Kötü Bitti

Son Dakika Magazin Dan Bilzerian'ın Avustralyalı Rakibinin Verdiği Parti Kötü Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement