Dan İstanbul Caz Festivali'ne Destek - Son Dakika
Güncel

Dan İstanbul Caz Festivali'ne Destek

Vodafone Türkiye'nin gençlik markası FreeZone'un desteğiyle, "22. İstanbul Caz Festivali" kapsamında bu yıl 2'ncisi düzenlenecek "Parklarda Caz" etkinliği, yarın Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon'da gerçekleştirilecek.

03.07.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Türkiye'nin gençlik markası FreeZone'un desteğiyle, "22. İstanbul Caz Festivali" kapsamında bu yıl 2'ncisi düzenlenecek "Parklarda Caz" etkinliği, yarın Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon'da gerçekleştirilecek.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket 2010 yılından bu yana resmi iletişim sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) etkinliklerini desteklemeye devam ediyor. İKSV tarafından düzenlenen ve Anadolu'ya yayılan Filmekimi'ne de destek olan Vodafone FreeZone, şimdi de İstanbul Caz Festivali'ne verdiği destekle İstanbulluları ücretsiz caz keyfi ile buluşturacağını duyurdu.

Yarın Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon'da düzenlenecek "Parklarda Caz" etkinliğine,Türkiye'den başarılı genç cazcıların yanı sıra dünyaca ünlü caz sanatçıları da konuk olacak.

Caz müziğinin keyfini şehrin parklarına taşımayı hedefleyen etkinlikte, funk, soul, caz müziğinin 8 başarılı yorumcusundan oluşan New Orleans bandosu The Soul Rebels Brass Band ile swing, Latin, fusion, bop yorumlarıyla dikkat çeken tanınmış üniversite grubu Gettysburg College Jazz Ensemble sahne alacak.

Etkinlikte ayrıca, Genç Caz Yarışması'nın finalistleri Can Koçlar Quartet, Eren Akgün Septet, The Cold Vibes, The Roots of Jazz ve Vocca Acapella da konser verecek.

Saat 17.00'da başlayacak "Parklarda Caz" etkinliği, tüm İstanbulluların katılımına açık olacak. Etkinlik kapsamında Vodafone FreeZone'un iki sahnesi bulunacak. Fenerbahçe Parkı içinde kurulacak Vodafone FreeZone akustik sahnede akustik konserler 17.00 itibari ile başlarken, Khalkedon'da bulunacak olan Vodafone FreeZone Ana Sahne'de ise büyük konserler gece 21.00 sonrasında da devam edecek.

Etkinlikten bölümler, Vodafone FreeZone'un Periscope sosyal medya hesabından ve www.vodafonefreezonesahne.com'dan da canlı yayınlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dan İstanbul Caz Festivali'ne Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement