Dan Kamululara Özel Avantajlı Tarifeler - Son Dakika
Güncel

Dan Kamululara Özel Avantajlı Tarifeler

Vodafone, "Akıl Küpü Tarifeler" adıyla yenilediği faturalı portföyünü kamu çalışanları ve ailelerine özel tarifelerle zenginleştirdi.

06.05.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone, "Akıl Küpü Tarifeler" adıyla yenilediği faturalı portföyünü kamu çalışanları ve ailelerine özel tarifelerle zenginleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yoğun akıllı telefon kullanımıyla farklılaşan kamuluların konuşma ve mobil internet ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak üzere tasarlanan yeni Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri, iki kat daha fazla internet ve tarifeye ek 1 liraya 21 milyonluk Vodafone ailesiyle sınırsız konuşma avantajları sağlıyor.

Buna göre, Kırmızı Akıl Küpü Tarifesi 500 dakika, 1000 SMS, 2 GB internet ile 29 liradan, Mavi Akıl Küpü Tarifesi ise 750 dakika, 1000 SMS, 4 GB ile 39 liradan abonelere sunuluyor. Aboneler ayrıca, daha fazla internete ihtiyaç duyduklarında, ayda 7 liraya 500 MB akıllı ek internet paketi alabiliyorlar.

Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri'ne geçen aboneler, yakın çevreleriyle uygun fiyatlara haberleşme avantajı da yaşıyorlar. Buna göre, referans olarak 5 yakınını Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri'ne getirebiliyorlar. Ayrıca, seçtikleri Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifesi'ne ek olarak 1 liraya alabilecekleri paket sayesinde, 21 milyonluk Vodafone ailesiyle sınırsız konuşma imkanına kavuşuyorlar.

Tarifeler kapsamında kamululara özel akıllı telefon teklifleri de bulunuyor. Buna göre aboneler, kendileri ve aileleri için avantajlı fiyatlarla akıllı telefon ve tabletlerini yenileyebiliyorlar. Diğer yandan, kamululara özel Kamu Gündem SMS Servisi ile kamu sektörüne yönelik haberleri ücretsiz olarak alabiliyorlar. Vodafone'lu kamu çalışanlarına Tıp Bayramı, Öğretmenler Günü gibi özel günlerde çeşitli sürprizler de sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:

"Kısa süre önce faturalı porföyümüzü Akıl Küpü Tarifeler ismiyle yenilikçi akıllı çözümler sunacak şekilde baştan sona yeniledik. Şimdi de bu portföyümüze kamu çalışanlarına özel Akıl Küpü Tarifeler eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Araştırmalar, kamu sektöründe dijital okuryazarlık oranının ve dijital iletişim teknolojilerine ilginin çok yüksek olduğunu gösteriyor. Bu noktadan hareketle, kamulu abonelerimize iki kat daha fazla internet ve sınırsız konuşma seçenekleriyle çok avantajlı tarifeler hazırladık. Vodafone Türkiye olarak, kamuluların iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran fırsat ve sürprizler sunmayı sürdüreceğiz. Tüm kamu çalışanlarını Akıl Küpü Kamu Tarifelerimiz ile Vodafone'un sunduğu avantajlardan yararlanmaya davet ediyoruz."

Açıklamada yer alan bilgilere göre, Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri, mevcut Akıl Küpü Tarifeler'in akıllı özelliklerini de içeriyor. Buna göre, Türkiye'de sadece Vodafone'da olan Akıllı Devretme özelliği sayesinde bu özelliğe sahip Akıl Küpü Tarifeler'de kullanılmayan dakika, SMS ve internetin tümü bir sonraki aya devrediyor.

Diğer bir özellik olan Akıllı Bilgilendirme Sistemi ise abonelere faturalarını kontrol altında tutmaları için akıllı çözümler sunuyor. Bu sistem sayesinde aboneler tarifelerinden ne kadar kullanım yaptıklarını görebiliyor veya Türkiye'de sadece Vodafone'da sunulan anlık aşım sorgulama servisiyle istedikleri zaman tarifeleriyle ilgili bilgiye ulaşabiliyorlar. Diğer yandan, Akıllı Tarife Değişikliği kapsamındaki esnek kontrat yapısı sayesinde de aboneler kullanım ihtiyaçlarına göre iki kamu tarifesi arasında cezasız olarak tarife değişikliği yapabiliyorlar.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dan Kamululara Özel Avantajlı Tarifeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement