Dan Star Wars Hayranlarına Özel "Galaktik" Paketler - Son Dakika
Ekonomi

Dan Star Wars Hayranlarına Özel "Galaktik" Paketler

Dan Star Wars Hayranlarına Özel "Galaktik" Paketler

Vodafone FreeZone, Star Wars serisinin sponsorluğu kapsamında yenilikçi tarife ve paketlerine bir yenisini daha ekledi.

07.12.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone FreeZone, Star Wars serisinin sponsorluğu kapsamında yenilikçi tarife ve paketlerine bir yenisini daha ekledi.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, 14 Aralık'ta dünya ile aynı anda Türkiye'de vizyona girecek olan "Star Wars Anthology: Rogue One" filminin sponsoru olan FreeZone, Star Wars hayranlarına yönelik galaktik paketler geliştirdi.

Paketler, çekiliş sonucunda filmin çekildiği Hollywood'daki Walt Disney Stüdyolarını ziyaret etme şansı sunarken, film için hediye sinema bileti, özel etkinliklere katılım ve Playstation, taşınabilir şarj cihazı, USB ve telefon kılıfı gibi binlerce hediyeden birini kazanma şansı sağlıyor.

Galaktik paketler, tarifeye ek 5 liradan başlayan fiyatlarla kullanıma sunulurken, "Galaktik S" 500 MB internet ve 1 kez çekilişe katılma hakkı, "Galaktik M" 1 GB internet, 1 adet hediye sinema bileti ve 2 kez çekilişe katılma hakkı sunuyor. "Galaktik L" ise 2 GB internet, 1 adet hediye sinema bileti ve 3 kez çekilişe katılma hakkı veriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, gençlerin ilgi alanlarına yönelik hizmetler geliştirmeye devam etiklerini belirterek, avantajlı tarifeler, akıllı telefon fırsatları, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktiviteleri içine alan birçok alanda gençlere yönelik desteklerini sürdürdüklerini bildirdi.

Star Wars serisi sponsorlukları kapsamında da şimdi Star Wars'un sıkı takipçisi gençlere yönelik yeni galaktik paketleri hayata geçirdiklerini aktaran Buruk, Star Wars deneyimini doya doya yaşamak isteyen tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgür dünyasına davet ettiklerini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Dan Star Wars Hayranlarına Özel 'Galaktik' Paketler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement