Dan Video Platformlarına Özel Paket - Son Dakika
Güncel

Dan Video Platformlarına Özel Paket

Vodafone Türkiye, online video platformu YouTube ve İzlesene'ye özel video paketi geliştirdi.

20.08.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Türkiye, online video platformu YouTube ve İzlesene'ye özel video paketi geliştirdi. Söz konusu paket ile faturalı ve faturasız Vodafone aboneleri, içinde 1 GB internet bulunan video paketine tarifelerine ek 9,90 liradan sahip olabilecek.

Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket Türkiye'de ilk kez YouTube ve İzlesene platformlarında geçerli video paketlerini abonelerine sunmaya başladı. "YouTube & İzlesene Video Paketi" ile YouTube ve İzlesene site ve uygulamalarının erişimine özel olarak pakete yüklenmiş 1 GB internet Vodafone'da olacak. Faturalı ve faturasız Vodafone aboneleri paketten tarifelerine ek 9,90 lira ödeyerek yararlanabilecek.

Hizmet kapsamında YouTube ve İzlesene platformları üzerinden kullanılan internet, mevcut tarife kotasından değil, pakete özel olarak tanımlanmış 1 GB'lık ek internet paketinden düşülecek.

Açıklamaya göre paket, Vodafone'un gençlik markası "Vodafone Freezone"lulara daha avantajlı fiyatla sunulacak. 1 GB internet ile beraber ayda 6,90 liraya paketten hem faturalı hem de faturasız Vodafone FreeZone Esnek tarife aboneleri yararlanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, yeni video paketi hakkında şu bilgileri verdi:

"Vodafone olarak, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle çalışıyoruz. Bu yılın başında duyurduğumuz dünyanın önde gelen online müzik platformu Spotify işbirliğinden sonra şimdi de YouTube ve İzlesene'ye özel video paketi geliştirdik. 'YouTube & İzlesene Video Paketi' ile cepten her an her yerde internet bitecek kaygısı olmadan video keyfi yaşayabilecek. Her zaman olduğu gibi, genç abonelerimiz bu paketten daha avantajlı fiyatlarla faydalanabilecek. Hızla dijitalleşen, müzik ve video içeriklerini dijital platformlarda takip eden tüm Vodafone'luları her an her yerden ceplerinden favori videolarına erişim özgürlüğü için 'YouTube & İzlesene Video Paketi' ile buluşmaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dan Video Platformlarına Özel Paket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement