Danışmanlık sektörüne yeni bir soluk - Son Dakika
Ekonomi

Danışmanlık sektörüne yeni bir soluk

Mersin'de ticaret sektörüne ayrı bir nefes sağlayacak olan Serbay Ticaret ve Danışmanlık, genç ve uzman kadrosu ile hizmete girdi.

22.08.2016 10:42  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet KOÇAK/ MERSİN

Mersin İlçe Yenişehir'de faaliyetlerini sürdürecek olan Serbay Ticaret ve Danışmanlık hizmeti, Türkiye'nin birçok Bölgesi'ndeki firmalar ile köprü kurarak çevrim içi satış konusunda hizmet vereceklerini duyurdu.

GENİŞ DAĞITIM AĞLARI

Geniş dağıtım ağları ile yurt içi ve yurt dışı alım, satım, barter ve iş birliği konusunda müşterilerine hizmet sağlayacaklarını aktaran Genç Kadın Girişimci Medine Er, "Anlaşmalı olduğumuz firmalarımızın ürünlerini e-ticaret portalında cevrim içi satış yapacağız. Bu anlamda tüm firma yetkilileri bize güvenebilir" diye konuştu.

KURUMSALLAŞMA ADIMLARI ATIYORUZ

Yeni kurulan veya kurulmuş firmaların kurumsallaşması konusunda firmaların yanında olacaklarını aktaran Er, "Bünyemiz içerisinde bir kurumsal kimlik yönetimi gerçekleştirerek, firmaların kurumsallaşma adımlarını atıyoruz. Ayrıca Bölgemiz de çeşitli sektörlerde üretici firmalarımız tanıtım ve iş birliği eksikliği sebebiyle hedefledikleri noktaya gelmek için olağanın üzerinde güç sarf ettiklerini gözlemledik. Bu anlamda firmalarımıza rakiplerini tanıma ve iş gücünü arttırma olanağını da sağlamaktayız" dedi.

PERSONEL İHTİYACINI KARŞILAYACAĞIZ

Danışmanlık Şirketi olarak iş birliği içerisinde bulundukları firmalara personel artımıda yaptıklarını söyleyen Er, "İçerisinde bulunduğumuz sektörde pazarlama, insan kaynakları, halkla ilişkiler personellerine talep oldukça artmış durumda. Serbay Ticaret ve Danışmanlık şirketi olarak iş birliği yaptığımız firmaların personel artırımı ihtiyacını karşılamaktayız. Firmaların destek ünitesi olarak, iş gücünde tasarruf sağlamaktayız. Böylece minimum zamanda, maksimum hizmet sunuyoruz" diye konuştu.

FİRMA SAHİPLERİNİ BEKLİYORUZ

Son olarak yola düşen küçük, büyük tüm firma sahiplerini Mersin Yenişehir G.M.K bulvarında bulunan ofislerine beklediklerini söyleyen Er, "Ticaret danışmanlığı konusunda bütün firmalara kapımız sonuna kadar açık. Firma sahipleri diledikleri zaman uzman kadromuz eşliğinde daha geniş kapsamlı bilgi alabilirler" dedi.

Son Dakika Ekonomi Danışmanlık sektörüne yeni bir soluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement