Danışmentgazi Mahallesi'ne Çok Amaçlı Pazaryeri ve Düğün Salonu - Son Dakika
Yerel

Danışmentgazi Mahallesi'ne Çok Amaçlı Pazaryeri ve Düğün Salonu

Danışmentgazi Mahallesi\'ne Çok Amaçlı Pazaryeri ve Düğün Salonu

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Danışmentgazi Mahallesi’ne üstü kapalı çok amaçlı 128 esnaf kapasiteli semt pazarı ile 400 kişilik düğün solunu yapılacağını söyledi.

15.06.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Danışmentgazi Mahallesi'ne üstü kapalı çok amaçlı 128 esnaf kapasiteli semt pazarı ile 400 kişilik düğün solunu yapılacağını söyledi.

Danışmentgazi Mahallesi'nin barındırdığı nüfus ile şehirden fazla olduğunu bu neden ile bir düğün salonu ihtiyacının bulunduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Danışmentgazi Mahallesi, 1995 yılından itibaren kurulan ve bugüne kadar yapılan yatırım ve çalışmalar ile adeta birçok il ile yarışır hale gelmiştir. Alt yapı sorunu yoktur. Her türlü sosyal ve spor tesisi mevcuttur. İmar planındaki tüm yolları açık ve asfaltlıdır. Hatta kapalı yüzme havuzu olan ilçemizdeki birkaç mahalleden biridir. Şimdi de çok amaçlı pazaryeri ile düğün salonu inşa ediyoruz. Üstü kapalı çok amaçlı kapalı pazaryeri; haftanın diğer günlerinde kapalı otopark, spor sahası, toplantı merkezi, kurban kesim yeri gibi hizmet verecektir. 4350 m2 alan üzerinde inşa edilecek tesis içinde 56 sebze ve 72 tuhafiye esnafı olmak üzere 128 esnaf kapasiteli pazaryerinin devamında muhtar evi, zabıta ofisi, lavabo, WC'ler ve çay ocağı, 1. katta üç derslik, öğretmenler odası, kreş ve kuran kursu, 2. Katta mutfak, WC'ler, gelin odası, idari ofis ve 400 kişilik düğün salonu, 3.katta ise tesisat odası ve mescit bulunmaktadır. Düğün salonuna çıkış için ayrıca asansör inşa edilecektir. " dedi.

İhaleye İlişkin Ayrıntılı Bilgilerin Belediyenin İnternet Sayfasında…

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgilerin belediyenin internet sayfasında yer aldığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Danışmentgazi Mahallesi halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak pazaryeri ile düğün salonunun bu yıl hizmete sunulacağını kaydetti.

İhale 30.06.2015 günü saat : 10: 00

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ihalenin 30 Haziran 2015 salı günü saat: 10.00'da Belediye Encümen salonunda yapılacağını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Danışmentgazi Mahallesi'ne Çok Amaçlı Pazaryeri ve Düğün Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement