Danny Blind: Van Persie İçin Endişeliyiz - Son Dakika
Spor

Danny Blind: Van Persie İçin Endişeliyiz

Danny Blind: Van Persie İçin Endişeliyiz

Hollanda'da teknik direktör Danny Blind, golcü oyuncusu Robin van Persie'nin Fenerbahçe'deki durumu için "Endişeliyiz" yorumunda bulundu.

06.10.2015 13:52  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2016 Elemeleri'nde Türkiye'nin rakibi olan Hollanda'da teknik direktör Danny Blind, golcü oyuncusu Robin van Persie'nin Fenerbahçe'deki durumu ile ilgili açıklamada bulundu. Grupta kritik durumda olan Hollanda'nın Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti ile çıkacakları maçların önemine dikkat çeken Blind, Van Persie için endişelendiğini söyledi.

"VAN PERSIE İÇİN ENDİŞELİYİZ"

Tecrübeli teknik adam; "Hem Van Persie hem de bizim için ideal bir durum değil. Oyuncularımın oynamasını isterim. Celtic'e karşı perşembe günü 90 dakika oynadı ancak pazar günü maça yedek başladı. Van Persie gibi as oyuncumuzun her hafta ilk 11'de olmaması durumuyla karşı karşıyayız." diye konuştu.

VAN BASTEN'İN KÖŞE YAZISI YAZMASI

Yardımcısı Marco van Basten'in bir gazetede Ajax ile ilgili köşe yazısı yazdığının sorulması üzerine de konuşan Blind; "Bunu bilmiyordum. Asistanımızın fikirlerinin olması güzel. Bu durum Van Basten ile Hollanda Futbol Federasyonu arasında. Köşe yazısının Hollanda milli takımı ile ilgili olması kötü olurdu ama değil. Bu yüzden bir problem görmüyorum. Ayrıca şu anda Hollanda milli takımı ile ilgili sorular için buradayım, Van Basten'in köşe yazısı için değil." dedi.

Son Dakika Spor Danny Blind: Van Persie İçin Endişeliyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kontak bey: ne bicim baslik bu.sanki van persi ölecekkk. 2 0 Yanıtla

Advertisement