Dansın Tanrıları, MAG Aralık Sayısında Okurları ile Buluşacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Dansın Tanrıları, MAG Aralık Sayısında Okurları ile Buluşacak

Dansın Tanrıları, MAG Aralık Sayısında Okurları ile Buluşacak

Tüm dünyada "Dansın Tanrıları" olarak bilinen Los Vivancos ekibinin yıldızları, Cenk Erdem'in gerçekleştireceği röportaj ile MAG Aralık sayısında okurları ile buluşuyor.

18.12.2014 08:49  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Best of Los Vivancos", "Aeternum" ve onları dünyaya tanıtan "7 Hermanos" gösterileri ile en iyi bölümlerini bir araya getiren ekip Los Vivancos Cenk Erdem'in gerçekleştirdiği çok özel röportajı ile MAG Aralık sayısında okurları ile buluşuyor.

FLAMENKO DANSÇISI BABALARININ İZİNDEN GİTTİLER

Flamenko dansçısı babaları Pedro'nun izinden giderek aile geleneğini sürdüren kardeşler, artık bir yaşam biçimine dönüştürdükleri Flamenko tutkularını hayranları ile paylaşıyor. Klasik bale eğitiminden dövüş sanatlarına hayatlarının her anına dansı katabilecekleri alanlarda isimlerinden söz ettiren yetenekli isimler, gösterilerini "Sanat Sonsuzluktur" fikrinden yola çıkarak oluşturduklarını belirtiyor.

"Gardırop Gurusu" Hande Can Yüce'nin kapak yıldızı olduğu MAG Aralık sayısı, yeni yıla özel röportajları, 2015 yılı önerileri ve birbirinden renkli içeriği ile okurları ile buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Dansın Tanrıları, MAG Aralık Sayısında Okurları ile Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement