Dar Gelirli Ailelere Et Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Dar Gelirli Ailelere Et Yardımı Yapıldı

Dar Gelirli Ailelere Et Yardımı Yapıldı

Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Şahinbey Belediyesi Mimar Sinan Sosyal Tesisi’nde dar gelirli yoksul ailelere bu güne kadar toplam 21 bin 245 aileye 84 bin 980 kilogram et yardımı yapıldı.

23.09.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Şahinbey Belediyesi Mimar Sinan Sosyal Tesisi'nde dar gelirli yoksul ailelere bu güne kadar toplam 21 bin 245 aileye 84 bin 980 kilogram et yardımı yapıldı.

Sosyal belediyeciliğin gereğini yapan Şahinbey Belediyesi, dar gelirli ailelere yardımlarını sürdürüyor. Son olarak 12 sosyal tesiste 90 mahallede 450 aileye bin 800 kilogram et yardımı yapıldı. Şahinbey Belediyesi Mimar Sinan Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirilen et dağıtımına Başkan Mehmet Tahmazoğlu da katıldı.

Şahinbey Belediyesi Mimar Sinan Sosyal Tesisi'nde eğitim gören öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, yoğun ilgiyle karşılaştı. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan Tahmazoğlu, özellikle küçük yaştaki öğrencilerle yakından ilgilendi.

Yapılan et yardımına ilişkin açıklamada bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şunları söyledi:

"Buradaki amacımız evine et girmeyen, dar gelirli vatandaşlarımız var. Sadece kurban Bayramı'ndan Kurban Bayramı'na et yiyen vatandaşlar var. Biz bunu yıl içerisine yaymak suretiyle değişik sosyal tesislerimizde tespit ettiğimiz vatandaşlarımıza burada 4'er kilogram kemiksiz eti paketli bir şekilde takdim ediyoruz. Amacımız yıl boyunca her vatandaşımızın evine et girsin. Şu anda da 450 ailemize bin 900 kilogram et dağıtımı yapacağız. Bundan sonra da Şahinbey Belediyesi olarak inşallah et dağıtımlarımız devam edecek." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dar Gelirli Ailelere Et Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement