Dar Sokak Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Dar Sokak Yenileniyor

Dar Sokak Yenileniyor

Yuvam Sokak, Şal Sokak ve İtfaiye Caddesi’nin ardından esnafın isteği doğrultusunda Dar Sokak’ta da yenileme çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “İnşallah kısa süre içerisinde Dar Sokak, modern şehir aydınlatmalarına kavuşacak.

03.11.2014 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yuvam Sokak, Şal Sokak ve İtfaiye Caddesi'nin ardından esnafın isteği doğrultusunda Dar Sokak'ta da yenileme çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, "İnşallah kısa süre içerisinde Dar Sokak, modern şehir aydınlatmalarına kavuşacak. Çalışmamız kapsamında sokak içerisine şehir mobilyaları da yerleştirilecek" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir çalışma daha hayata geçiriliyor. Esnafın isteği doğrultusunda Yuvam ve Şal Sokak'ta gerçekleştirilen projenin bir benzeri de Dar Sokak'ta uygulanıyor. Yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Daha önce Çark Caddesi'ne bağlanan Yuvam Sokak, Şal Sokak ve İtfaiye Caddesi'nde esnafımızın isteği doğrultusunda gerekli düzenlemeleri yapmıştık. Şimdi de Dar Sokak olarak bilinen Dr. Nuri Bayar Caddesi üzerinde yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

Bölgenin yağmursuyu hattı düzenlemelerinin tamamlandığını belirten Oktar, "Esnafımızın isteği doğrultusunda bölgenin eski aydınlatmalarını kaldırdık. SASKİ'ye bağlı ekiplerimiz sokağın yağmursuyu hattında gerekli çalışmaları geçekleştirdi. Yeni aydınlatma sistemlerinin altyapı çalışması da tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde Dar Sokak, modern şehir aydınlatmalarına kavuşacak. Çalışmamız kapsamında sokak içerisine oturma gruplarının yer alacağı şehir mobilyaları da yerleştirilecek. Bölge esnafına ve şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dar Sokak Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement