Darbe Girişimi'ni Püskürten Vatandaşlar, Tuzla'da Demokrasi Nöbeti'ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Darbe Girişimi'ni Püskürten Vatandaşlar, Tuzla'da Demokrasi Nöbeti'ne Katıldı

Darbe Girişimi\'ni Püskürten Vatandaşlar, Tuzla\'da Demokrasi Nöbeti\'ne Katıldı

FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün darbe girişiminde mücadeleleri ile hafızalara kazınan Mehmet Köse ve Şerife Boz, Tuzla’da Demokrasi Nöbeti’ne katıldı.

09.08.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ/PDY Terör Örgütü'nün darbe girişiminde mücadeleleri ile hafızalara kazınan Mehmet Köse ve Şerife Boz, Tuzla'da Demokrasi Nöbeti'ne katıldı.

Darbe girişiminin yaşandığı saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokağa çıkan vatandaşlar, her bir adımını tarihe altın harflerle yazılacak bir mücadelenin unutulmaz kahramanları oldu. Sokakta cuntacıların tankı ve tüfeğinin karşısında göğsünü siper eden vatandaşların bu inançlı duruşu hafızalarda yer edindi. O isimler arasında yer alan Şerife Boz ve Mehmet Köse, Tuzla'da Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzlalılar ile birlikte demokrasi nöbetine katıldı.

Darbe girişiminin yaşandığı saatlerde Kağıthane'den Taksim'e komşuları ve yoldaki vatandaşları kamyonuyla götürerek simgeleşen Şerife Boz, Tuzla'da yoğun ilgi gördü. Çevresini saran vatandaşlarla fotoğraf çekilen Boz, nöbette kısa bir konuşma da yaptı. Darbe girişimi ile ülkenin bölünmek istendiğini belirten Boz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla evden tekbir getirerek çıktım ve Allah'a şükür bu darbeyi millet olarak durdurduk. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

5 dakikada tank sürmeyi öğrenen kamyon şoförü de Tuzla'daydı. Darbe girişimi sırasında E-5 karayolu üzerinde kalan tankı 5 dakikada sürmeyi öğrenen ve tank sürerken çekilen görüntüsü ile tanınan Mehmet Köse de, Tuzla'da Demokrasi Nöbeti'ne katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darbe Girişimi'ni Püskürten Vatandaşlar, Tuzla'da Demokrasi Nöbeti'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement