Darbe Girişimi Olunca Düğünü Damatsız Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Darbe Girişimi Olunca Düğünü Damatsız Yaptılar

FETÖ darbe girişiminin ardından İzmir'deki birliğine dönen Uzman Jandarma Alper Akyar, Çorum'daki düğününe katılamadı. Damat kendisi olmadan yapılan düğüne telefonla bağlandı.

20.07.2016 03:19  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de görev yapan Uzman Jandarma Alper Akyar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından birliğine çağrılınca Çorum'daki düğününe katılamadı. Kendisi olmadan yapılan düğününe telefonla bağlanan damat adayı Akyar, "Orada olmak isterdim ama görevdeyim. Vatan sağ olsun" dedi.

DÜĞÜN TARİHİ OLARAK 19 TEMMUZ'U SEÇTİLER

Osmancık ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki Özlem Karaca ile İzmir'in Bergama ilçesindeki Zeytindağı Karakolu'nda görev yapan Uzman Jandarma 30 yaşındaki Alper Akyar, yaklaşık 7 ay önce nişanlandı. Düğün tarihi olarak da damat adayı Akyar'ın doğum günü olan 19 Temmuz'u belirleyen çift, kısa bir süre önce düğün hazırlıklarını tamamlayıp, davetiyeleri dağıttı.

DAMAT OLMADAN DÜĞÜN YAPMA KARARI VERİLDİ

Kısa bir süre önce izin alarak Osmancık'a gelen damat adayı Akyar, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından 16 Temmuz'da göreve çağrıldı. Bunun üzerine çiftin aileleri damat olmadan düğünü yapmaya karar verdi.

Gelin arabasıyla Gürleyik Mahallesi'ndeki evinden alınan Karaca, konvoy eşliğinde düğün salonuna gitti. Salona damadın yüz maskesini takan yeğeni ile birlikte giren gelin, düğün pastasını da tek başına kesti. Karaca'nın arkadaşları da damadın yüz maskesini takarak, kendisine moral vermeye çalıştı.

26 TEMMUZ'DA BİR DÜĞÜN DAHA YAPILACAK

Osmancık Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı İrfan Kıymaz da düğüne katılarak, gelini tebrik etti. Çiftin, 26 Temmuz'da Manisa'nın Salihli ilçesinde bir düğün daha yapacağı öğrenildi.

DAMAT DÜĞÜNE TELEFON YOLUYLA KATILDI

Düğün sırasında telefonla görüntülü arama yapan Akyar, düğüne katılanlara teşekkür ederek, "Düğünümüze katıldığınız için bizleri çok mutlu ettiniz. Osmancık'taki düğüne katılamadım ama inşallah 26 Temmuz'daki düğüne katılacağım." dedi.

Görüşme sırasında bir kişinin "Vatan, millet sizlere emanet" sözleri üzerine Akyar, "Vatan sağolsun" diye konuştu.

GELİN: FAZLASIYLA ÜZÜNTÜLÜYÜM

Gelin Özlem Karaca, yaptığı açıklamada, eşinin yanında olmadığı için buruk bir düğün yaptığını belirterek, "Düğün hazırlıklarımızı yaptık. Her şey sorunsuz giderken bütün hazırlıklarımız darbe girişimi nedeniyle altüst olmuş durumda. Şu anda eşim yanımda olamadığı için çok üzgünüm. Eşim görev yaparken ben de burada tek başıma düğün yapmaktayım. Aynı zamanda bugün eşimin doğum günü. Düğünümüz ve doğum günü bir arada olacaktı. İkisini de ben tek başıma kutluyorum. Duygu, üzüntü her ikisini bir arada yaşıyorum. Fazlasıyla üzüntülüyüm." ifadelerini kullandı.

Bu arada gelin Gelin Özlem Karaca'nın ağabeyi Uzman Çavuş Muzaffer Karaca'nın 2007 yılında Mardin'de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olduğu öğrenildi.

Darbe Girişimi Olunca Düğünü Damatsız Yaptılar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Darbe Girişimi Olunca Düğünü Damatsız Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • DAMAT FERİTPAŞA: OLSUN DAMADIN CANI SAĞOLSUN BOMBAYI DAMAT GELİN CE PATLATIR DAMAT VATAN SAĞ OLSUN ÖNCE VATAN 2 7 Yanıtla ....: terbiyesizliğin lüzumu yok 6 1
  • SALAKO GELİYOOOO: DAMAT SEN NEYMİŞSİN BE SENDEDE NE ŞANS VARMIŞ BE SENDE ÇİVİYİ AYIN 26 SINDA ÇAKIVER ÇİVİYİ NE OLCAK YANİ DAYAN HACI ŞAKİRE 2 2 Yanıtla
  • BOMBACI MÜLAYİM: OLSUN GELİN ÇİRKİN OLSU YÜZÜNE MASKE TAKAR DAMAT ZATEN MİSAFİRLERDE MASKELİ BALO YAPMIŞ MASKELİ 5 LER KIPRIS 3 0 Yanıtla

Advertisement