Darbe Girişimini Fırsat Bilen Dolandırıcılara Karşı Uyarı - Son Dakika
Güncel

Darbe Girişimini Fırsat Bilen Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Sivas Belediye Başkanlığı, darbe girişiminin ardından bazı dolandırıcıların, belediye başkanının adını kullanarak yardım toplama girişiminde bulundukları uyarısı yaptı.

21.07.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanlığı, darbe girişiminin ardından bazı dolandırıcıların, belediye başkanının adını kullanarak yardım toplama girişiminde bulundukları uyarısı yaptı.

Sivas Belediyesi'nce yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın adının kullanılarak,'Demokrasi şehitlerine yardım topluyoruz' adı altında vatandaştan para toplandığı bilgisine ulaşıldığını açıkladı. Belediyenin böyle bir yardım kampanyası bulunmadığı belirtilerek, " 15 Temmuz'da asker kılıklı bir grup teröristin darbe girişiminde bulunmasına karşı göğsünü siper ederek Demokrasiye sahip çıkan, aziz milletin milli duygularını çıkar aleti yapmak isteyen dolandırıcılar gün yüzüne çıktı. Beş gündür Cumhuriyet meydanında toplanarak demokrasi nöbeti tutan vatandaşların vatan-millet sevgisini sömürmek isteyen dolandırıcılar Belediye Başkanı Sami Aydın'ın ve başkan yardımcılarının ismini kullanarak esnafı dolandırmaya çalışıyor. Kahramanca değerlerine sahip çıkan şehitlerimizin geride bıraktıklarına sahip çıkacak devletimiz ve belediyemiz vardır. Sivas Belediyesi olarak Başkanlık olarak tarafımızca düzenlenen herhangi bir yardım kampanyası şu an itibarıyla söz konusu değildir. Bu düzenbaz dolandırıcılara prim verilmemesi, dikkat edilmesi ve böyle bir durumla karşılaşıldığında polise bildirilmesi önem arz etmektedir" uyarısı yapıldı. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Darbe Girişimini Fırsat Bilen Dolandırıcılara Karşı Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement