Darbe Şehidi Engin Tilbeç'in Cenazesi Malatya'ya Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Darbe Şehidi Engin Tilbeç'in Cenazesi Malatya'ya Uğurlandı

Darbe Şehidi Engin Tilbeç\'in Cenazesi Malatya\'ya Uğurlandı

15 Temmuz akşamı darbe girişimi sırasında yüzü parçalanmış halde Baştabya Kışlası önünde cesedi bulunan 16 yaşındaki Malatyalı Engin Tilbeç son yolcuğuna uğurlandı.

21.07.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz akşamı darbe girişimi sırasında yüzü parçalanmış halde Baştabya Kışlası önünde cesedi bulunan 16 yaşındaki Malatyalı Engin Tilbeç son yolcuğuna uğurlandı.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz Cuma günü yaptığı darbe girişimi sırasında arkadaşlarıyla birlikte bir kamyona binen 16 yaşındaki Engin Tilbeç'in cesedi aynı günün gecesinde Baştabya Kışlası önünde bulundu. Yüzü parçalandığı için tanınmaz hale gelen cesedin Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testi sonrası bu sabah saatlerinde Engin Tilbeç'e ait olduğu anlaşıldı.

Annesi zihinsel babası da fiziksel engelli olan Engin Tilbeç, 15 Temmuz akşamı son olarak arkadaşlarıyla beraber bir kamyona binerken görüldü. Akrabalarının polise kayıp ihbarı yapmasının ardından adli tıpta olduğu anlaşılan Engin Tilbeç'in cenaze namazı Sultangazi Merkez Camii'nde öğle namazı sonrasında kılındı. Annesi Bedriye ve babası Murat Tilbeç, bayram ziyareti için gittikleri Malatya'da oldukları için cenaze namazına katılamadılar. Tilbeç'in cenaze namazına katılan 3 erkek kardeşi de gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazının ardından tabut tekbir ve sloganlar eşliğinde cenaze aracına götürüldü. Tilbeç'in tabutunu ilk olarak 3 erkek kardeşi ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay omuzladı.

Cenaze'nin Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Nohutlu Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darbe Şehidi Engin Tilbeç'in Cenazesi Malatya'ya Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement