Darbeci Asker Tatilci Kılığında Alışveriş Yaptı - Son Dakika
Güncel

Darbeci Asker Tatilci Kılığında Alışveriş Yaptı

Darbeci Asker Tatilci Kılığında Alışveriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te konakladığı otele saldırdıktan sonra dağlık araziye kaçan firari darbeci askerlerden biri tatilci kılığında bir marketten alışveriş yaparken görüntülendi.

20.07.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı otele saldırdıktan sonra dağlık araziye kaçan firari darbeci askerlerden biri tatilci kılığında bir marketten alışveriş yaparken görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı ve darbe askerlerin gelişinden 15 dakika ayrıldığı otele saldırıdan sonra İçmeler Mahallesi'nde ormanlık alana kaçan 21 darbeci askerin yakalanması için başlatılan geniş çaplı operasyonlar devam ediyor. Şu ana kadar 2 darbeci askerin yakalandığı operasyonlar kapsamında firari askerlerden birisine ait görüntüler ortaya çıktı.

10 kilometre uzakta ortaya çıktı

Kimliğinin İsmail Yiğit olduğu belirtilen darbeci asker, askeri kamuflajlı olarak güvenlik kameralarına yansıdıkları İçmeler'in 10 kilometre uzağında bulunan Armutan Mahallesi'ndeki bir marketten alışveriş yaparken görüntülendi. Zincir markete tatilci gibi giren darbeci asker, tanınmamak için şort, atlet ve terlik giydi. Boynuna havlu sarararak rahat hareketler sergileyen asker, bisküvi ve içecek alarak marketten ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Darbeci Asker Tatilci Kılığında Alışveriş Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya'da Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Başlıyor
    13:54 Kütahya'da Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Başlıyor

    Kütahya'da düzenlenecek olan 14. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, 9-12 Mayıs tarihlerinde Pazartesi Pazarı Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek. Fuar, tarım ve hayvancılık sektörünün yenilikçi yüzlerini sergileyecek, sektör profesyonellerini bir araya getirecek ve son teknoloji ürünlerle tanışma fırsatı sunacak. Ziyaretçiler, dört gün boyunca geniş ürün yelpazesini keşfedebilecek ve sektördeki en son gelişmeleri öğrenebilecekler.

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu
    13:54 AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu

    Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne, (AŞTİ) Ramazan Bayramı yoğunluğu sebebiyle 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken toplamda 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini memleketlerinde veya diğer şehirlerde geçiren vatandaşlar, AŞTİ'de yoğunluk oluşturdu. Biletlerin günler öncesinden satılması nedeniyle otobüs firmaları sefer sayılarını artırırken, AŞTİ on binlerce vatandaşın uğrak noktası oldu. AŞTİ'de, yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü
    13:50 Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü

    Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de çıkan tüm yangınlar Pazartesi günü saat 21.56 itibarıyla söndürüldü. Jinning ilçesi orman ve çayır yangınlarını önleme merkezinden yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı olmadığı ve yangının nedeninin araştırıldığı belirtildi. Yangın Cuma günü Erjie kasabasının Diantou köyünde başlamıştı.

  • Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı
    13:50 Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı

    Artvin'in Borçka ilçesinde bir genç balık tutmak için gittiği Çoruh Nehri'nde baraj kapakları açılıp nehrin debisi yükselince köprü ayağında mahsur kaldı. Genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

  • Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi
    13:49 Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi

    Çin'in Nanjing kentinde yapılması planlanan tren garı için önerilen tasarım, internet kullanıcıları tarafından hijyenik pede benzetildi. Yetkililer, tasarımın erik çiçeklerinden ilham aldığını söylese de, sosyal medya platformlarında milyonlarca kez görüntülenen başlık, tasarımın hijyenik pede benzediği yorumlarıyla dikkat çekti. Garın inşası tahminen 20 milyar yuana mal olacak ve daha önce Çin'de bazı mimari tasarımlar da benzer şekilde dikkat çekmişti.


Advertisement