Darbecilere Halktan Darbe - Son Dakika
Yerel

Darbecilere Halktan Darbe

Darbecilere Halktan Darbe

Sağlık Sosyal ve Hizmet Çalışanları (Sağlık Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, darbecilere halkın darbe yaptığını söyledi.

17.07.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Sosyal ve Hizmet Çalışanları (Sağlık Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, darbecilere halkın darbe yaptığını söyledi.

Sağlık Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, askeri darbe girişimine tepki gösterdi. İki gün önce ordu içinde bir kısım askerin darbeye kalkışmasının, demokrasiye karşı bir kalkışma olduğunu belirten Ensarioğlu, "Belliki birileri ülke dışından şer odaklarından emir almış, milletin iradesine ipotek koyacağını düşünmüş. Bu şer odakları ve kuklaları bilsinler ki bu aziz millet buna asla izin vermeyecektir. Milletin iradesi nettir ve yaşamış olduğumuz son iki gündür karanlık geceleri aydınlatmaktadır. Halkın tepkisi o kadar ki yerinde ve vatan aşkıyla oldu ki adeta şehadetlerini edipte sokağa çıktı bütün millet. Darbe yapmak niyetiyle bir grup insanlık düşmanı tarafından gerçekleştirilen askeri kalkışmanın hedefi sadece Cumhurbaşkanı ve hükümet olmadığını görmekmekteyiz. 15 temmuz Türkiye için yeni bir milat olmuştur. Halk darbecilere karşı direnerek kendi geleceklerini vesayet altına almasına izin vermeyerek Türkiye halkı izzetli bir direniş sergileyip darbecilere ve bu zihniyetlere darbe yapmıştır. Bu gün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Çünkü bu kalkışma halkın iradesine, ekonomiye, ümmetin kutlu doğum davasına yapılmaya çalışıldı, bu kalkışma Memur-Sen'e, Sağlık-Sen'e, bana, sana tüm Türkiye'ye yapılmaya çalışıldı. Çok şükür milletimiz buna izin vermedi. Çok şükür halk serdengeçtim dedi ve zifiri karanlık gecede bedenleriyle sokağa ak ışık oldu. 27 Nisan e-muhtırası ile benzeri girişimler denenmişti, gezi zekalılar geziyi de denedi. 17-25 Aralık denendi. Bütün fırsatları denediler çok şükür başaramadılar ve başaramayacaklar. Geçmiş bize bu durumun tekrar tekrar yaşanma ihtimalinin yüksek olduğunu göstermektedir. Biz Sağlık-Sen ve Memur-Sen olarak 1 milyon üyesiyle Türkiye'nin 81 ilin tüm sokaklarında ayaktayız. Bundan sonra da namlusunu millete çeviren her kim olursa olsun karşısında erdemliler hareketi mensupları Sağlık-Sen'i ve Memur-Sen'i görecektir. Bu sebeple; bizim bu kutlu davadan vazgeçmemiz söz konusu bile olamaz diyoruz. Bizler kefenlerimizle birlikte bu davanın sahipleriyiz. Bütün bunlarla birlikte yaşamını yitiren "demokrasi şehidi" vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darbecilere Halktan Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement