Dardanel Sosyal Medyada Yeni Ajansını Seçti - Son Dakika
Güncel

Dardanel Sosyal Medyada Yeni Ajansını Seçti

Dardanel, sosyal medya platformlarındaki stratejilerini ve kampanyalarını yönetecek dijital ajansını seçti.

07.07.2014 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şirket, sosyal medya yolculuğuna, internet, web, dijital pazarlama ve interaktif uygulamalar ve sosyal medya alanlarında uzman olan mvmdigital ile devam edecek.

Dardanel; deniz ürünleri, atıştırmalık ürünler kategorilerinde sevilen birçok farklı ürün çeşidine sahip olmakla birlikte Mister NO markası ile de değişik lezzetlerdeki hazır sandviçleri tüketiciye sunuyor. Dardanel tüm bu ürün yelpazesini sosyal medyada yer alan www.facebook.com/Dardanel ve www.twitter.com/balikuzmani sayfalarında aktif olarak tüketici ile buluşturuyor.

mvmdigital, Dardanel'in yanı sıra Mister NO markasının https://twitter.com/misternoonline ve https://www.facebook.com/misternoonline sosyal medya hesaplarındaki çalışmaları da yürütecek.

Dardanel, sosyal medyada da takipçilerine yakından ulaşıp ürün portföyündeki yeniliklere ve en son kampanyalarına sayfalarında yer vermeye devam edecek. Günümüzün en etkili iletişim aracı olarak görülen sosyal medyayı aktif biçimde kullanan Dardanel, bu sayede tüketicileriyle birebir iletişimini sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dardanel Sosyal Medyada Yeni Ajansını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement