Darende Belediyesinden Mahalle Sakinlerine İftar - Son Dakika
Yerel

Darende Belediyesinden Mahalle Sakinlerine İftar

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, mahallelerde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldi.

26.06.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, mahallelerde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Balaban Mahallesinde iftar programına katılan Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin ilk defa böyle bir etkinlik düzenlendiğini hatırlattı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde ilçenin 5 büyük mahallesinde vatandaşlarla birlik ve beraberlik adına aynı sofra etrafında bir araya gelmeyi amaçladıklarını belirten Eser, iftar etkinliğinin ramazan ayı boyunca süreceğini ifade etti.

Bu yıl 5 büyük mahalledeki vatandaşların sıkıntıları dinleyip dualarını almak istediklerini kaydeden Eser, "Bugün, Balaban Mahallemizde Abdurrahman Erzincani Camii'nin önünde hemşehrilerimiz için 500 kişilik iftar sofrası kurduk. Bu hizmetleri tamamen kendi imkanlarımızla karşılayıp, organizasyonları personelimizle yürütüyoruz. Görüldüğü üzere katılım yüksek. İftarımızın şenlik havasında geçtiğini söyleyebiliriz" diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde Ayvalı, Yenice, Ilıca ve en sonunda ilçe merkezindeki mahallelerde büyük bir iftar sofrası kurarak, halkla ile bir araya gelmeyi planladıklarını aktaran Eser, "Uzun zamandır özlediğimiz ve istediğimiz tabloyu bu sofralarda oluşturacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darende Belediyesinden Mahalle Sakinlerine İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement