Darende'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Darende'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Darende\'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Malatya'nın Darende İlçesinde Kaymakamlık ve Darende Spor Kulübü tarafından organize edilen resmi kurumlar arası futbol turnuvası ilçe stadında başladı.

03.10.2014 10:12  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Darende İlçesinde Kaymakamlık ve Darende Spor Kulübü tarafından organize edilen resmi kurumlar arası futbol turnuvası ilçe stadında başladı. 2 grup ve 12 takımın mücadele edeceği turnuvada ilk maç Darende Belediyesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı arasında yapıldı.

Kaymakam Bünyamin Kuş, açılışta yaptığı konuşmada, "İlçemizde sosyal etkinlik kapsamında böyle etkinlikler düşünüyoruz, bunun ilk başlangıcı da Kaymakamlık Futbol Turnuvası oldu. 12 takım katılıyor ve 28 ekimde final maçı oynanacak ve 29 ekim de de dereceye giren takımlarımıza ödüllerini vereceğiz. Bu tür aktivitelere önem veriyoruz, gerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoyarak spora yönlendirmek gerek birlik beraberlik kardeşlik ruhuna katkı vermesini amaçlıyoruz. Tüm takımlarımıza centilmenlik içerisinde başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise, "Kaymakamlığımızın kurumlarımız arasında birlik beraberliği sağlamak adına düzenledikleri bu turnuva için çok teşekkür ediyorum. Bu tür kaynaşmalar birlik beraberlik Darende'mizde daha güzel şeylere sebep olacaktır, tüm takımlarımıza ve oyuncularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Turnuva açılış maçına, İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Cumhuriyet Savcısı Fatih Yol, İlçe Jandarma Komutanı Rauf Özgenç, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, Darende Spor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe ve diğer kurum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darende'de Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abdurahman ugraş: Böylesi bir etkinlikte bende aranızda olmak isterdim. Başta mülki amirimiz olmak üzere tüm katılımcılara sporcularımıza ve yönetim kuruluna sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum. . 0 0 Yanıtla

Advertisement