Darende Son Nöbetini Tuttu - Son Dakika
Yerel

Darende Son Nöbetini Tuttu

Darende Son Nöbetini Tuttu

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası demokrasi nöbetlerinin aralıksız sürdüğü yerlerden biri de Darende ilçesi oldu.

11.08.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası demokrasi nöbetlerinin aralıksız sürdüğü yerlerden biri de Darende ilçesi oldu. İlk günden beri ilçe meydanını dolduran Darendeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen talimat doğrultusunda son demokrasi nöbetini tuttu.

Hacı Hasan Akyol Çarşısı içerisinde bulunan Demokrasi Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, şehitler için dualar okudu. İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilen imamlar tarafından dualarla devam eden demokrasi nöbetinde Darendeliler tekbirler getirdi. Nöbetin son gününde konuşan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, "İlk günden beri birliğimizi ve beraberliğimizi koruduk. İnşallah Rabbim böyle bir şeyi bir daha göstermez ama gösterdiği zaman nasıl bir ders verebileceğimizi bu meydanlardan gösterdik. Sizler olmasaydınız, direnişiniz olmasaydı, beraberliğimiz olmasaydı, tepkiniz olmasaydı ülkemiz kim bilir ne hale gelirdi. Bu cennet vatanda tekrar bir arada, birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Aslında anlatılacak çok şey var, bizler 26 günde birçok şeyi öğrendik. Beraber olmayı, bir arada birlikle olmayı, haykırmayı, ders vermeyi öğrendik ve öğrettik. Onlara, bu cennet vatanda birlikte yaşayacağımızı gösterdik" diye konuştu.

Son nöbete Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve Darendeli vatandaşlar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darende Son Nöbetini Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement