Dargeçit'te PKK'nın Silahları Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Dargeçit'te PKK'nın Silahları Ele Geçirildi

Dargeçit\'te PKK\'nın Silahları Ele Geçirildi

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde güvenlik güçlerinin bir evin bahçesinde yaptığı aramada, PKK'lılara ait 7 adet uzun namlulu kaleşnikof marka tüfek, bu silahlara ait çok sayıda şarjer ve mermi ile 8 adet el bombası ele geçirildi.

07.03.2016 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde güvenlik güçlerinin bir evin bahçesinde yaptığı aramada, PKK'lılara ait 7 adet uzun namlulu kaleşnikof marka tüfek, bu silahlara ait çok sayıda şarjer ve mermi ile 8 adet el bombası ele geçirildi.

Mardin Valiliği, Dargeçit İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçlerinin ele geçirdiği silahlar ve mühimmatla ilgili yazılı açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, "Alınan duyumlar ve elde edilen istihbari bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda 04/03/2016 Cuma günü Dargeçit İlçemizde bir evin bahçesinde yapılan aramada; 7 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, bu silahlara ait 25 adet şarjör, bu silahlara ait çok sayıda fişek, 8 adet el bombası, PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bez parçaları ele geçirilmiştir. Güvenlik kuvvetlerimizce kamu düzeninin tesisi ve vatandaşlarımızın huzurunun temini için çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

- Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dargeçit'te PKK'nın Silahları Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement