Dargeçit'te Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi - Son Dakika
Yerel

Dargeçit'te Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi

Dargeçit Belediyesi zabıta ekipleri, Gıda ve Tarım Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sabah saatlerinde fırın denetimlerine başladı.

01.04.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dargeçit Belediyesi zabıta ekipleri, Gıda ve Tarım Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sabah saatlerinde fırın denetimlerine başladı.

Mardin Dargeçit Belediyesi zabıta ekipleri, Gıda ve Tarım Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sabah saatlerinde fırın denetimlerine başladı. İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan fırınlara yapılan denetimlerde hijyen kuralları, ekmek gramajları, çalışanların sağlık muayene cüzdanları ile işyeri ruhsatları da denetlendi. Denetleme sırasında eksikleri görülen işyerlerine tutanak tutuldu. Zabıta ekipleri, tutanak süresi içerisinde eksiklerini tamamlamayan işyerlerine cezai işlem uygulanacağını belirti.

Zabıta Müdürü ve ruhsat denetim vekili İlhan Doğan, "Düzenli bir şekilde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de ekmek fırınlarının denetimini gerçekleştirdik. Halkın sağlığı bizim için önemlidir. Denetim amacımız halkın sağlığını korumaktır. İşyerleri sahiplerinden daha duyarlı olmaları çağrısında bulunuyoruz" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dargeçit'te Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement