Dargıl'da Kanalizasyon Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Dargıl'da Kanalizasyon Çalışmaları Başladı

Dargıl\'da Kanalizasyon Çalışmaları Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesinde daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Dargıl mahallesine sıfırdan kanalizasyon hattı döşüyor.

26.07.2016 12:10  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'da kanalizasyon hattı döşenmeyen yer bırakmıyor. Gördes'in Karayağcı ve Beğenler mahallelerindeki kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan MASKİ, 30 yıldır kanalizasyon hattı bulunmayan Dargıl mahallesi için de çalışmalarına başladı. MASKİ ekipleri, mahalleye sıfırdan 2 bin metrelik ana kanalizasyon hattı döşüyor.

"30 yıldır kanayan yaramıza çare oldular"

MASKİ tarafından yapımı devam eden kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade eden Dargıl Mahalle Muhtarı Ferhan Gürer, "163 hane bulunan mahallemizde daha önce böyle bir çalışma yapılmamıştı. Mahallemizin en büyük sorunu, Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ tarafından çözülüyor. Kanalizasyon hattı çalışmasından sonra isale ve içme suyu hatlarımızın çalışmalarının da başlayacağı bilgisini yetkililerden aldım. 30 yıldır kanayan yaramıza çare olan ve halkımıza en iyi hizmetleri sunmak için çalışan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Yakup Koç ve çalışanlarına mahallem adına çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dargıl'da Kanalizasyon Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement