Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde Sona Gelindi

Darıca Belediyesi'nce yaptırılan Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin, 17 Ekim Cumartesi günü açılacağı bildirildi.

07.10.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediyesi'nce yaptırılan Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin, 17 Ekim Cumartesi günü açılacağı bildirildi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 dönümlük bir alanda yapılan merkezin ilçeye değer katacağını söyledi.

İlçenin artık sadece yaz aylarında değil yıl boyunca sosyal ve kültürel aktivitelerin merkezi haline geleceğini vurgulayan Karabacak, içerisinde konferans salonu, düğün salonu, bowling salonu, otopark, market, bin 500 kişilik restoran ve toplantı salonları, resim atölyesi, sinema salonları, engelliler ve bayanlar için kurs merkezi ve fitness salonuyla Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin bölge halkının sosyo ve kültürel hayatına önemli katkı sunacağını belirtti.

Karabacak, 17 Ekim'de açılışını yapacakları kültür merkezinde en güzel kültür-sanat etkinliklerinin gerçekleştirileceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Halkımızın istifade edeceği kültürel ve sanatsal faaliyetlerin dışında merkezimizi farklı alanlarda da değerlendireceğiz. Bilgi Evleri'miz için etüt sınıfları oluşturduğumuz kültür merkezimizde, özellikle üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz dersler vererek, öğrenci ve ailelerine katkı sunacağız. Bunun yanı sıra, biçki dikiş ve nakış kursları ve değişik aktivitelerle yoğun nüfusun yaşadığı bölgemize hizmet vereceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement